Nieuwsbrief van 05-07-22 11:38:28
Online bekijken
 
 
 

Duraton: betonstraatstenen met lage ecologische voetafdruk

Beton dat aantoonbaar op de meest duurzame wijze geproduceerd is; met grondstoffen die aantoonbaar op de lange termijn duurzaamheid waarborgen; waarbij producten een gegarandeerde lange gebruikstermijn kennen met een hoogwaardige toplaag.
Lees verder   Vraag informatie aan

 

De toekomst van duurzame energie creëren wij vandaag!

Het in evenwicht brengen van exploratie en exploitatie is het thema voor de editie van The Business Booster van dit jaar. Hoe kun je aan de korte termijn vraag naar energie en grondstoffen voldoen en tegelijkertijd het hele systeem duurzamer, onafhankelijker en klimaat neutraal maken? 
   
Lees verder   Vraag informatie aan

Cradle to Cradle

RHEINZINK is al bijna 10 jaar Cradle to Cradle gecertificeerd. Daken, gevels en hemelwaterafvoerproducten gemaakt van RHEINZINK zijn voorzien van een C2C Bronze certificering. Cradle to Cradle is de standard voor veilige, circulaire en verantwoordelijk gemaakte producten.
Lees verder   Vraag informatie aan

DIRTMAGPRO®: dubbele magneet, dubbele efficiëntie

De DIRTMAG® kunststof vuilafscheider van Caleffi bestaat 10 jaar! Om dit te vieren komt Caleffi met een toevoeging op dit assortiment vuilafscheiders: de DIRTMAGPRO®. Deze nieuwe vuilafscheider is nóg krachtiger en efficiënter, speciaal voor toepassing in installaties waar een grotere vervuiling aan de orde is.
Lees verder   Vraag informatie aan

Energie besparen met Gorter

Met het Gorter “Energy Performance” Dakluik (RHTEP) met een isolatiewaarde van Uw = 0,198 W/(m².K) bespaart u op energie! Dit Gorter dakluik zorgt met haar unieke constructie voor minimaal warmteverlies.
Lees verder   Vraag informatie aan

Een 54 mm dikke deur: klein verschil, groot resultaat

Uit de Energiemonitor 2022 blijkt dat 51 procent van de corporatiewoningen in Nederland valt in labelklasse B of gunstiger. Dit betekent dat de er nog een flinke opgave is om de andere 49 procent de komende jaren aan te pakken. 
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26,765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP