Nieuwsbrief van 25-10-18 6:45:00
Online bekijken

Nog meer te onderstrepen? Pen je gedachten neer op elke gewenste muur

VEKA profielsystemen gecertificeerd met VinylPlus-productlabel

De Europese pvc-fabrikanten wachten niet op beleidsmaatregelen die moeten leiden tot een circulaire economie. Zij introduceerden het VinylPlus-productlabel. VEKA is een van de eerste bedrijven die het nieuwe productlabel van het Europese duurzaamheidsprogramma VinylPlus mag dragen. Tijdens de Fensterbau Frontale 2018 in Neurenberg nam Andreas Hartleif, CEO van VEKA, het label in ontvangst. De toekenning van het VinylPlus-productlabel onderstreept VEKA’s voortrekkersrol in de kunststof-kozijnenindustrie. VEKA zet zich al tientallen jaren in voor het waarborgen van zowel de kwaliteit als de duurzaamheid van het kunststof kozijn.

De emco entreemat voor de finishing touch van uw vloer

De beste manier om langdurig een mooie vloer te hebben is door ervoor te zorgen dat het vuil bij de entree wordt opgenomen. Naast kwaliteit en onderhoud is ook uitstraling en eenheid een belangrijk item bij de aanschaf van uw entreemat. Emco combineert het allemaal, zo zijn er de speciale aluminium entreematsystemen voor de opname van grof vuil en fijn vuil bij scholen, winkelcentra en appartementencomplexen. Voor de opname van het vocht bieden wij ook schoonloopzones, zowel in banen als in tegelvorm leverbaar.

Met Plaka-dBreak Isofloat minimale geluids-overlast, maximaal comfort

Steeds meer mensen gaan dichter op elkaar wonen en werken. Dit leidt tot veel geluidsoverlast. Om de geluidsoverlast te verminderen biedt Plaka-dBreak Isofloat de oplossing. Met de Isofloat zwevende vloerconstructie van Plaka Nederland wordt de dekvloer volledig ontkoppeld van de constructievloer, de wanden of andere aansluitingen met het bouwskelet. De zwevende vloerconstructie zorgt voor vermindering van de contactgeluiden en geluidsoverlast naar omliggende ruimten.

Beschrijfbare muren? En weer eenvoudig schoon te maken ook? Ja, dat kan!

Bespaar op papierverbruik en maak van elke ruimte een creatieve snelkookpan door alle wanden beschrijfbaar én afwisbaar te maken. Laat kleine (en grote) creatievelingen hun gang gaan met grootse tekeningen of een wand vol hartenkreten, zonder zorgen over het schoonmaakbudget. Alles wat er nodig is, is Vicinity whiteboardverf en een ruime voorraad whiteboard markers. Dus, ben je op zoek naar een XL whiteboard, maar dan zonder naden en belemmeringen, zoals in het Facebook-kantoor in Amsterdam?

Denk aan ModiWood!

Bent u op zoek naar duurzame en onderhoudsvriendelijke gevelbekleding van hout? Denk dan aan ModiWood. Dit is een product met ongekende mogelijkheden en zeer veel toepassingen. ModiWood is naast PEFCTM ook KOMO® gecertificeerd en is gegarandeerd goed. Door een milieuvriendelijk proces heeft het hout uitstekende eigenschappen gekregen en is de duurzaamheid van het hout sterk verbeterd ten opzichte van de oorspronkelijke duurzaamheid.

Brandveilige Sonorex geluidschotten, voor hoge geluidsisolatie onder een brandwerende eis

Met de brandwerende Sonorex® geluidschotten Ultimate speelt Insulation Solutions in op de toenemende vraag naar flexibiliteit met betrekking tot inrichting in combinatie met strenge geluidseisen in de utiliteits- en gezondheidssector. Deze brandwerende geluidschotten zijn in eerste instantie speciaal ontwikkeld om storend overlangsgeluid boven scheidingswanden in standaard situaties te voorkomen. De schotten leveren een directe geluidsisolatie van 23, 27, 31 of 33 dB boven een scheidingswand. Bij de hoogste isolatiewaarde is een brandwerendheid van minimaal 60 minuten gegarandeerd.

NBD E-Magazine: Gevels, Ramen, Deuren, Daken

Het NBD E-Magazine Gevels, Ramen, Deuren, Daken is het dikste NBD E-Magazine tot nu toe. Vol verhalen van onze deelnemers en de redactie, en met prachtige foto's.
Wilt u ons laten weten wat u van het NBD E-Magazine vindt, of wilt u in een volgende editie van het E-Magazine aandacht voor een ander onderwerp? Klik op de oranje knop "Ik heb een idee"!
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.