Nieuwsbrief van 9-9-21 6:30:22
Online bekijken

Functionaliteit, design en duurzaamheid

Argenta Invisidoor 2.0: montagegemak voorop

Met de Argenta invisidoor 2.0 gaat ARLU als specialist in onzichtbare aluminium deurkaders voor draaideuren nog een stap verder. Voortaan zijn de profielen in twee universele varianten verkrijgbaar, eentje voor binnendraaiende en eentje voor buitendraaiende deuren.

Scheidingsgordijnen maken plaats voor een flexibele geluidsdichte oplossing

Het Futura College uit Woerden is een kleinschalige praktijkschool met zo’n 240 leerlingen tussen de 12 en 18 jaar. Een deel van het praktijkonderwijs van het Futura College wordt verzorgd in het restaurantgedeelte dat gevestigd is in de aula van de school.

Suskasten voor utiliteit, woningen en industrie

Al sinds de jaren ´70 ontwerpen en maken we suskasten voor woningen, scholen en kantoren. Deze kunnen uitgevoerd zijn voor toepassing in de gevel, zoals meestal bij woningen, maar ook in tussenwanden of weggewerkt achter plafonds. Aan de hand van de gewenste luchtdoorlaat en geluiddemping wordt de suskast berekend.

Tektalan A2 SmartTec: 2x boren, 2x schroeven en klaar

De vernieuwde Tektalan A2 SmartTec bevestig je bij een dikte vanaf 100 mm met maar twee punten voor Euro brandklasse A2. Bij de vernieuwde A2 SmartTec combineren we een robuuste houtwolcementplaat met een lichtere steenwol. Daarmee is de A2 SmartTec lichter van gewicht en dus eenvoudiger te monteren.

HECO-Schrauben levert schroeven voor vakantiehuisjes

Het vakantiepark “MANOAH - Häuser am See” in Thüringen is het nieuwe showcase project in Duitsland waar het gaat om energie-efficiëntie in massief houten constructies. De 21 duurzame vakantiewoningen hebben een geventileerde gevel, die stevig en esthetisch is bevestigd met de HECO-TOPIX-plus gevelschroeven.

Een gevel renoveren met Rockpanel Woods

VM Geveltechniek heeft de gevel van een appartementencomplex in Zwolle gerenoveerd. Het oude, afbladderende en loskomende multiplex is vervangen door Rockpanel Woods gevelplaten. Appartementencomplex De Philosoof staat op het voormalige terrein van het Stilobad in een mooie en rustige omgeving van Zwolle, dicht bij het centrum.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.