Dynamika breidt uit!

6 years ago


Text only:

Niet goed leesbaar?
Klik hier.
Dynamika, bureau voor coaching en training van volwassenen met dyslexie
Oostenburgervoorstr. 126
1018 MR Amsterdam.
T: 020 - 639 10 99
E: info@dynamika.nl
I: www.dynamika.nl
Heeft u ons boek al? Bestel hem online, klik hier.


Dynamika breidt uit!Inhoud van deze nieuwsbrief:1 Dynamika breidt uit!
2 Onderscheiding voor onze uitgever
3 Ons nieuwe boek
4 Agenda1 Dynamika breidt uit!Op maandag 10 april is de eerste opleiding voor professionals gestart. Ik heb Ingrid Schorsch opgeleid in het werken met dyslectici volgens mijn visie op dyslexie. Ingrid is een HBO Psychologe, zelf ook dyslectisch en heeft een praktijk in Sittard. Inmiddels verwijzen wij ook regelmatig mensen naar haar door.Ingrid schreef over de opleiding:
"De opleiding bij Dynamika is intensief, leerzaam en inspirerend tegelijk. Dit zal waarschijnlijk ook komen doordat ik zelf ook nieuwe technieken leer die ik als dyslecticus kan gebruiken. De snelle effecten van (visualisatie)oefeningen, oefeningen in snellezen en mind¬mappen, zijn direct waarneembaar. Vele inzichten heb ik opgedaan, over dyslexie heb ik de nodige handvatten gekregen en het meest opvallende is de zeer concrete aanpak met feedback op je gedrag waar je direct mee aan de slag kunt.
In mijn eigen coachpraktijk heb Ik al diverse klanten mogen helpen. Het is fantastisch als iemand al na één gesprek thuis kan uitleggen hoe het dyslectische brein werkt en hierdoor begrip krijgt voor zijn dyslexie. Ook de verwondering op het gezicht van een klant als hij meer dan 2x zo snel gelezen heeft als bij de eerste poging, is erg mooi. Er is niets mooiers dan weer iemand met een ‘big smile’ de deur uit te zien gaan! Het enige dat jammer is, is dat ik deze stap niet eerder heb gezet."Meer informatie over de opleiding voor professionals en de ervaring van Ingrid hiermee: klik hierNaast een nieuwe collega heeft Sjan Verhoeven ook een stagiaire: Kelly van Gaal. Ook zij heeft inmiddels een eigen praktijk in Oss en werkt vanuit dezelfde visie als Dynamika.Wij hebben zelf niet de intentie om een grotere organisatie te worden, maar vinden het wel fijn om een netwerk van collega's over heel Nederland op te zetten. Bij deze beide collega's bent u dus ook in goede handen.
Klik hier voor meer informatie over onze nieuwe collega's.2 Onderscheiding voor onze uitgeverOnze uitgever, Huug Van Gompel van Garant Uitgevers n.v., is door koningin Beatrix benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De Nederlandse ambassadeur in België heeft hem het ereteken uitgereikt. Huug Van Gompel kreeg deze Koninklijke onderscheiding voor zijn uitzonderlijke verdiensten en carrièrelange inzet voor mensen met leer-, ontwikkelings- of opvoedingsproblemen. Op deze plaats willen wij hem nogmaals feliciteren met deze mooie onderscheiding!3 Ons nieuwe boekHuug van Gompel gaat ook ons nieuwe boek uitgeven. Inmiddels is de titel bekend: "Dyslexie: stoornis of intelligentie! Hoe bij dyslectici de faalangst in werk/studie om te zetten naar zelfvertrouwen en succes."Het is de bedoeling dat het boek begin november dit jaar uitkomt.4 AgendaWorkshopsOmgaan met faalangst bij dyslexieVrijdag1 juniWerken met dyslexie, BasisworkshopVrijdag11 septemberCommuniceren met dyslexieDinsdag30 oktoberDyslexie en omgaan met conflictenMaandag26 novemberDyslexie in je liefdesrelatieZondag10 februari 2013Alle workshops zijn van 10.00 tot 17.00 uur en vinden plaats op de Oostenburgervoorstraat 126 te Amsterdam
Meld je hier aan.Lezingen


"Dyslexie stoornis of intelligentie" 
 
Dinsdag 25 september 2012 
Gebouw Oostenburg
Oostenburgervoorstraat 126
1018 MR Amsterdam
Tijd 19.30 - 21.30 uur


Voor meer informatie, zie onze agenda.Met vriendelijke groet,Sjan Verhoeven
Dynamika


Copyright © 2012 Dynamika, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld bij Dynamika of Werk en Dyslexie.
 Afmelden voor deze nieuwsbrief | Wijzig voorkeuren voor deze nieuwsbrief 

Werkendyslexie.nl

Categories: Business goods Self-employed without employees Books Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018