Dynamika in heel Nederland!

5 years ago


Text only:

Niet goed leesbaar?
Klik hier.
Dynamika, bureau voor coaching en training van volwassenen met dyslexie
Oostenburgervoorstr. 126
1018 MR Amsterdam.
T: 020 - 639 10 99
E: info@dynamika.nl
I: www.dynamika.nl


Dynamika in heel Nederland!Inhoud van deze nieuwsbrief


1 Dynamika in heel Nederland!
2 Engelse vertaling van ons boek
3 Vakantietips
4 Agenda


1 Dynamika in heel Nederland!Wij vinden het heel fijn je te kunnen melden dat onze werkwijze met dyslectici nu in heel Nederland beschikbaar is!Onlangs hebben we weer 2 dyslexiecoaches opgeleid die een goede aanvulling zijn op ons netwerk. We willen zelf (nog) geen grotere organisatie worden, maar willen wel graag een netwerk opbouwen van goede dyslexiecoaches die zowel volwassenen als kinderen kunnen helpen bij het inzicht krijgen in hun manier van denken en beter leren omgaan met hun dyslexie.Als je dus begeleiding zoekt op je eigen dyslexie, dat van je kind of dat van een medewerker of collega, kun je ook de volgende deskundigen benaderen:Assen:
Annemarie Butthong-Moss Tel. 06 - 244 454 34
Middelburg:
Mirjam Roemeratio-Flipse Tel. 06 - 226 437 27 / 06-51757292
Sittard:
Ingrid Schorsch Tel. 06 - 227 150 24
Oss:
Kelly van Gaal Tel. 06 - 505 153 12Voor al hun contactgegevens, klik hier.P.S. De gegevens van Annemarie en Mirjam komen binnenkort op deze pagina te staan.Mirjam Roemeratoe geeft binnenkort een aantal lezingen in Middelburg:
Wanneer:
Donderdag 4 juli "Slimmer als je baas"
Donderdag 1 augustus "Ik ben oke", hoe accepteer ik mijn dyslexie, kind en jeugd.
Woensdag 4 September "Dyslexie: Stoornis of intelligentie"
Waar:
In de Trainingzaal van de Gort, Gortstraat 30,  4331 LC Middelburg
Zaal open:
Van 19.30 uur, lezing 20.00 uur.
Ook de opleiding doen?Er is overigens nog meer ruimte om ons netwerk verder uit te bouwen. Je bent uiteraard ook welkom om de opleiding tot dyslexiecoach te gaan doen als je geen eigen praktijk hebt, maar binnen je eigen organisatie onze werkwijze wilt kunnen toepassen. Meer informatie over de opleiding tot dyslexiecoach vind je hier.2 Engelse vertaling van ons boekEr is een grote behoefte van Engelstalige mensen die in Nederland wonen en werken, om ons boek in het Engels te kunnen lezen. Zelf zouden we het ook fijn vinden om onze visie op dyslexie uit te kunnen dragen in Groot Brittannië en de Verenigde Staten, twee landen die beiden een koploperfunctie hebben in dit gebied. Daarom is Gertrudie begonnen met het vertalen van ons laatste boek "Dyslexie: stoornis of intelligentie" in het Engels. We hebben inmiddels twee vertalers gevonden die ons gaan helpen met de redactie ervan. Wanneer het boek wordt uitgegeven, is nog niet bekend, maar we hopen dat begin 2014 rond te hebben.Wil je ervan op de hoogte gebracht worden zodra het Engelstalige boek gereed is?
Stuur dan een mail naar info@dynamika.nl en we nemen je in een apart adressenbestand op.3 VakantietipsGraag willen we twee activiteiten van vriend(inn)en van ons onder je aandacht brengen. Activiteiten die we zelf ook gedaan hebben en je van harte aan kunnen bevelen. Het leidende thema van beide activiteiten is ontspanning en naar de essentie gaan, elk op zijn/haar eigen manier.
A. The Art of Feminine PresenceDit is een cursus waarin de vrouwelijke essentie centraal staat. De vrouwelijke essentie leeft in iedere vrouw. Het is een kracht waarbij je dicht bij jezelf bent. Waardoor je in staat bent om open, ontspannen en aantrekkelijk door het leven te bewegen.
Je kunt grenzen stellen wanneer nodig en je positie innemen vanuit een innerlijke kracht. Een kracht waarbij je je seksualiteit en sensualiteit belichaamt, zonder deze te projecteren (te laten zien hoe sexy je bent) of je er mee te identificeren. Hierdoor wordt je moeiteloos krachtig, magnetisch en zichtbaar. Je wordt gehoord en gezien op een manier die jij het liefst wil.
Er worden in Nederland verschillende cursussen op verschillende plaatsen gegeven, zie hun website www.theartoffemininepresence.nl. Zo houden Diana Grose en Erika de Blij in onze eigen trainingsruimte in Amsterdam op zaterdag 31 augustus a.s. een oriëntatiedag. Daar kun je bij zijn. Voor meer informatie of je aanmelding, kun je bellen met Diana Grose: 072 -564 52 32.Wil je meer informatie over deze cursus in het algemeen of kijken of er bij jou in de buurt cursussen worden gegeven, klik hier.B. Beeldhouwworkshop in Toscane van 20 t/m 27 juli 2013
Door Peter van Borssum Waalkes

Op zoek naar een actieve manier om je vakantie te vieren? Ongecompliceerd... Een week lang genieten en even helemaal terug naar jezelf. Beeldhouwen in een warme, inspirerende omgeving met eerlijk en bewust eten en enkele excursies in het mooie Toscane.De eerste dag ga je naar een albast-werkplaats in Volterra voor het uitzoeken van een stuk albast.  De workshop omvat verder zes ochtenden vanaf een uur of negen tot de lunch en op twee middagen een excursie. De overige tijd kan vrij worden ingevuld met meer beeldhouwen (onder begeleiding), luieren bij het zwembad of (wandel-)excursies.Voor niet beeldhouwers is er de mogelijkheid voor het volgen van een kookcursus (min. 3 ochtenden) of andere activiteiten (mountainbiken, golfen of wandelen). De maaltijden worden bereidt door Gijs Dashorst.Wil je meer weten of je aanmelden, klik hier.Opmerking
Wij zijn zelf gesloten van 8 juli t/m 23 augustus, een vakantieperiode die we onder andere voor de vertaling van het boek gaan gebruiken.4 AgendaWorkshops"Faalangst en dyslexie"
Vrijdag 14 juniBasisworkshop: "Werken met dyslexie"
Donderdag 19 september"Communiceren met dyslexie"
Dinsdag 8 oktober"Faalangst en dyslexie"
Vrijdag 8 november"Dyslexie in je liefdesrelatie"
Zondag 9 februari 2014Deze workshops zijn één hele dag en vinden plaats op de Oostenburgervoorstraat 126 te Amsterdam.LezingenIn Sneek, bibliotheek
"Dyslexie stoornis of intelligentie"
Zaterdag 21 september 2013
Informatie over aanmelden volgt nog.
In Amsterdam:
"Dyslexie stoornis of intelligentie"
Dinsdagavond 10 oktober 2013
Aanmelden: info@dynamika.nl
of bel: 020 - 63910994-daagse trainingen
Tot de zomervakantie en in september zitten alle trainingen vol. De eerstvolgende training is:Effectief werken met dyslexie
1 t/m 4 oktoberVoor meer informatie zie onze agenda.Met vriendelijke groet,
Sjan Verhoeven, Gertrudie Boersen en Annelies Heus.


Copyright © 2013 Dynamika, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld bij Dynamika of Werk en Dyslexie.
 Afmelden voor deze nieuwsbrief | Wijzig voorkeuren voor deze nieuwsbrief 

Werkendyslexie.nl

Categories: Business goods Self-employed without employees Books Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018