Wie een e-bike koopt, krijgt een heel andere elektrische fiets dan een aantal jaren geleden. De technologie evolueert razendsnel, en daar komt voorlopig nog geen verandering in. Deze innovaties op het gebied van e-bikes kun je de komende tijd verwachten. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk online versie

Populairste artikelen van 25-09-2024

Elektrische fiets

🚴🏻‍♀️E-bikes: deze ontwikkelingen kun je de komende jaren verwachten

Wie een e-bike koopt, krijgt een heel andere elektrische fiets dan een aantal jaren geleden. De technologie evolueert razendsnel, en daar komt voorlopig nog geen verandering in. Deze innovaties op het gebied van e-bikes kun je de komende tijd verwachten.

Lees verder
Smartphone & tablet

Waar voor je geld: 5 betaalbare smartphones van max 550 euro

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Zoek je een betaalbare smartphone waarmee je weer járen vooruit kunt? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot.

Lees verder
Elektrische fiets

Tijd voor een nieuwe e-bike? Hier kun je op letten

Het najaar staat elk jaar garant voor veel fietsnieuws. Gewoontegetrouw presenteren de fabrikanten dan de modellen voor het komende jaar. Hét ideale moment dus om uit te kijken naar een nieuwe e-bike. ID.nl helpt je op weg bij de keuze voor een nieuwe of andere elektrische fiets.

Lees verder
Smartphone & tablet

Review iPhone 16 en 16 Pro - Vooral nieuwigheid voor Pro-gebruikers

Hoewel de iPhone elk jaar slechts kleine updates krijgt, zijn de verschillen dit jaar echt minimaal. Naast een nieuwe cameraknop is er op het eerste gezicht weinig spannends te melden. Gelukkig is dat bij de nieuwe Pro-modellen anders.

Lees verder
Elektrische auto

Met de Hongqi e-HS9 steel je gegarandeerd de show

Het is misschien maar goed dat extreem luxe SUV's voor de meesten onbetaalbaar zijn. Onze straten zouden anders overspoeld worden door Bentayga's en Cullinans met hun overweldigende afmetingen. Maar voor liefhebbers is er goed nieuws: er is een merk dat een vergelijkbare Rolls of Bentley-ervaring biedt, voor slechts een fractie van de prijs. Irwin van InstaAutoVlog vertelt je er alles over.

Lees verder
Image
Audio

Dyson OnTrac - Koptelefoon van wereldklasse

Een koptelefoon koop je niet zomaar: er zijn veel facetten waar je op moet letten. De accuduur moet lang genoeg zijn, de geluidskwaliteit hoog, je hebt goede noise cancelling nodig, en dan moet hij ook nog eens lekker zitten én er goed uitzien. Gelukkig hoef je niet te kiezen tussen die features: de Dyson OnTrac koptelefoon biedt het allemaal. We kijken wat de Dyson OnTrac allemaal kan, en waarom het een van de meest complete koptelefoons van dit moment is.

Lees verder
Image
Klimaatbeheersing

Bespaar op de verwarmingskosten met de Energion Hybrid naast je cv-ketel

Wil je je huis duurzamer verwarmen, maar nog geen afscheid nemen van je cv-ketel? Dan is de ATAG Energion Hybrid-warmtepomp precies wat je zoekt. Dit slimme systeem werkt samen met je huidige cv-ketel en helpt je flink te besparen op je gasverbruik, terwijl je comfortabel blijft wonen. Een ideale tussenoplossing – zonder gedoe.

Lees verder

De populairste prijsdalers geselecteerd door Kieskeurig.nl

Whirlpool FFB 8469 BV BE - € 395,00 (18% korting)

Bekijk nu

Philips LED 32PFS6908 Full HD Ambilight-TV - € 231,00 (11% korting)

Bekijk nu

Brother MFC-J1010DWRE1 - € 110,00 (10% korting)

Bekijk nu

Mogelijk gemaakt door:


Bespaar op de verwarmingskosten met de Energion Hybrid naast je cv-ketel - Partnerbijdrage

Wil je je huis duurzamer verwarmen, maar nog geen afscheid nemen van je cv-ketel? Dan is de ATAG Energion Hybrid-warmtepomp precies wat je zoekt. Dit slimme systeem werkt samen met je huidige cv-ketel en helpt je flink te besparen op je gasverbruik, terwijl je comfortabel blijft wonen. Een ideale tussenoplossing – zonder gedoe.

Waar voor je geld: 5 goede high-end-koptelefoons van max 500 euro

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Zoek je een comfortabele bluetooth-koptelefoon met een loepzuiver geluid? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot.

Hoe snel kun je een elektrische auto opladen?

De tijd die het kost om een elektrische auto op te laden hangt af van meerdere factoren: de auto, de techniek, de laadpaal en meer. Hoe je precies ontdekt hoe snel je jouw elektrische auto kunt opladen en wat je kunt doen om de laadsnelheid te verbeteren, lees je hier.

Review Motorola Edge 50 Neo – Schot in de roos

De Motorola Edge 50 Neo is een van de beste smartphones die je kunt kopen als je maximaal 500 euro wilt uitgeven. Waarom? En welke alternatieve telefoons zijn ook het overwegen waard? Je leest het in deze review van de Motorola Edge 50 Neo.

Review Apple AirPods 4 - Ruisonderdrukking voor de massa

Met de nieuwe AirPods 4 brengt Apple ruisonderdrukking naar de massa. De draadloze oordopjes maken een voorheen exclusieve technologie toegankelijk. Nu kunnen ook mensen die eerder sceptisch waren over active noise-cancelling ontdekken hoe lekker het is om de wereld even op mute te zetten...

Help! Ik ben het wachtwoord van mijn Apple ID vergeten

Je Apple ID-wachtwoord vergeten? Dat kan flink vervelend zijn! Gelukkig is er geen reden tot paniek: er zijn verschillende manieren om je Apple ID-wachtwoord eenvoudig opnieuw in te stellen. In dit artikel lees je hoe je in een paar simpele stappen weer snel toegang krijgt tot je account.

Reshift Digital B.V  © 2023 ID.nl
Nijverheidsweg 18 2031 CP Haarlem

Niet langer mails ontvangen? Afmelden