-- 

Als u deze mail niet goed kunt lezen, kunt u deze hier online openen.


LogoJdFMediumWeb.jpg


             

 

Het E-Book van de Week is Alles goed en wel van Mirjam Oldenhave. Van vrijdag 15 t/m donderdag 21 december is de prijs van het e-book geen €9,99 maar €4,99. 

 

 

Alles goed en wel van Mirjam Oldenhave is een tragikomische roman, zeer origineel en zeer onvoorspelbaar. Mirjam Oldenhave neemt de lezer mee in de wereld van Julia, die vanwege huwelijksproblemen ineens op straat staat. Maar ze krijgt een aanbod: als ze voor ene mevrouw Smit wil zorgen, dan heeft ze onderdak. Julia stemt toe en niet veel later staat ze aan het hoofd van een huishouding vol bonte figuren: een ernstig depressieve tuinman, een illegale Syrische vluchteling, een kapster die haar salon aan huis heeft (en daar ook andere hand- en spandiensten verricht) en een meisje dat thuis verwaarloosd en mishandeld wordt en dat door mevrouw Smit is opgevangen.

 

 

U kunt Alles goed en wel vanaf nu op onze website bestellen.

 

oldenhave

 

 

 

 




 

Aanmelden voor onze mailing: info@eenpassievoorboeken.nl

of direct op onze website: http://www.eenpassievoorboeken.nl/nieuwsbrief/nieuwsbrief-aanmelden

  


Klik hier als u geen mail meer van ons wilt ontvangen.

--

De nadagen van het victoriaanse Engeland en de eerste onzekere jaren na het einde van de oorlog vormen de achtergrond van de vierdelige 'Cazalet-kronieken' van Elizabeth Jane Howard, die de periode 1937-1947omspannen. Deel 1, 'Lichte jaren', begint eind jaren dertig, in de laatste gouden jaren voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. In de zomermaanden komen drie generaties van de familie Cazalet bij elkaar op hun familielandgoed vlak buiten Londen. Ze vullen hun dagen met kinderspelletjes in het bos, picknicken op het strand, gin-tonics in de tuin, feestmalen in de eetkamer. Het is een zonovergoten, onbekommerde tijd - maar onder de idyllische oppervlakte broeien er affaires en gefnuikte ambities; en de oorlog werpt zijn schaduw vooruit. 'Lichte Jaren': voor de liefhebbers van 'Downton Abbey'.