Wat doen de Zweden anders dan de rest van de wereld
Distrifood
Click & Collect Lockers
Online versie
AMT
Click & Collect Lockers zorgen voor langere openingstijden van supermarkten

Hoe Zweedse supermarkten de efficiëntievoordelen van Cllick & Collect lockers als 'de' manier om e-commerce winstgevend te maken.

Scandinavische landen hebben een uitzonderingspositie die ze dwingt tot een unieke benadering, hoge loonkosten. Iedereen die in Zweden online boodschappen wil aanbieden moet superefficiënt, 'lean' en sterk gefocust op kosten zijn.Dit heeft geresulteerd in een andere benadering – een benadering waar de food branche wereldwijd van kan leren.

Sinds 28 november zijn de openingstijden van supermarkten veranderd. Supermarkten dienen om uiterlijk om 20.00 uur hun deuren te sluiten. Deze maatregel heeft stevige consequenties. Met de ruime openingstijden van Cllick & Collect lockers wordt drukte in de supermarkten gespreid en wordt er een extra service geboden aan klanten. 

Click & Collect Lockers geven klanten vrijheid. Deze steeds slimmer wordende lockers kunnen buiten de winkel worden geplaatst en kunnen door winkelmedewerkers gevuld worden met de online bestelling van de klant. 

Kortom, wat doen de Zweden anders dan de rest van de wereld?

Deze whitepaper gaat verder in op;

✅ Operationele eenvoud en de hoogste ROI;
✅ De snelst mogelijke manier van boodschappen ophalen;
✅ Benutten van het winkelnetwerk;
✅ Duurzame winstgevende e-commerce oplossing, ook voor de lange termijn;

Gorillas: Wij zijn 10 keer beter dan traditionele supermarkt
AMSTERDAM – Gorillas is op verschillende fronten veel beter dan de traditionele supermarkt. Zo zijn de versproducten van het bedrijf een stuk verser dan het versassortiment van de reguliere supermarktketens.
Lees verder >
Albert Heijn dupe van storing in kerstweek
BLEISWIJK – Albert Heijn kan als gevolg van een storing deze week de kerstboodschappen niet bezorgen aan een deel van zijn klanten.
Lees verder >
Amazon rolt foodplatform uit over heel Europa
SEATTLE - De Amerikaanse onlinereus Amazon rolt zijn foodplatform volgend jaar uit naar heel Europa en de Verenigde Staten. Het project heet Amazon Fresh Marketplace.
Lees verder >
Deze mail vind ik
positief negatief
Volg ons op social media
facebook Linkedin facebook

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright