Piept en kraakt je e-commerce platform? Of doet je tech stack je denken aan een potje Jenga? Tijd voor replatforming.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
TV
 
 

Beste **vornaam**,

Piept en kraakt je e-commerce platform? Of doet je tech stack je denken aan een potje Jenga? Een digital-first world, is dichterbij dan ooit. De tijd is rijp voor replatforming.

  • Hoe onderscheid je de hype van de trend?
  • Wat zijn de nieuwste e-commerce modellen?
  • Welk platform past het beste bij je merk en organisatie?

Je krijgt inside info van de crème de la crème uit het veld. Schrijf je nu in voor de E-commerce Platforms Collection. Op 26 oktober gaan alle video’s LIVE.

Composable Commerce
Is het een hype? Of een trend die je niet langer kunt negeren? Met Composable Commerce combineer je best-of-breed business componenten met elkaar in een applicatie. Wat brengt het je? En welke uitdagingen kun je verwachten?

iPaaS (Integration Platform as a Service)
Hoe los je integratieproblemen op als je honderden apps gebruikt in je organisatie? Leer hoe iPaaS gefragmenteerde applicaties en processen in cloud- en on-premise omgevingen met elkaar verbindt.

Subscription management
Netflix en Spotify laten niets aan het toeval over. Alles voor het gemak van je klant. Welke hordes moet je nemen bij het beheer van je abonnementsmodel? En hoe zorg je voor een soepel onboarding proces en een uitstekende service gedurende de gehele klantreis?

Registreer voor future-proof stack >
 
 
 

Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware met ondersteuning van Ematters marketing & data engineers.
Wil jij ook meer halen uit emailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.