19 september 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
E-Luscious heeft nieuwe markten op het oog
[Nieuws] E-Luscious, moederbedrijf van sites als Wijnvoordeel en Koffievoordeel, heeft plannen om uit te rollen naar nieuwe markten. Jacco Oosterhof, Head of Business Development van e-Lucious, vertelt tijdens de keynote op het CrossBorder Event dat er met name naar Polen, Tsjechië, Roemenië en Spanje gekeken wordt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
TikTok zet met Shop vol in op komende Black Friday
[Nieuws] TikTok wil snel terrein winnen met zijn shop en wil dat bereiken tijdens Black Friday. Het platform biedt verkopers in de VS hoge kortingen om hun producten daar aan te bieden tijdens het aankomende koopjesfestijn.
twitter facebook linkedin
lees verder
'Als marktleider vinden we dat we onze verantwoordelijkheid moeten pakken'
[Advertorial] Door duurzame oplossingen te introduceren en in te zetten neemt PostNL als marktleider verantwoordelijkheid voor haar mensen én het milieu. Volgens Stephan van den Eijnden, sinds eind 2022 commercieel eindverantwoordelijk voor E-commerce, is duurzaamheid meer dan alleen werken aan minder uitstoot: 'Er is actie nodig om gezamenlijk belangrijke stappen te zetten. Mooi weer spelen is niet voldoende.'
image
image
Shein mogelijk op overnamepad in Europa
[Nieuws] Shein neemt mogelijk het Britse modelabel Missguided over van Frasers Group. Het past binnen de strategie van het fastfashionbedrijf om meer merken naar zijn platform halen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
About You van start in Luxemburg
[Nieuws] Fashionplatform About You heeft zijn webshop gelanceerd in Luxemburg. Daarmee is het bedrijf nu in 27 Europese landen actief.
twitter facebook linkedin
lees verder
De rol van CX binnen de transformatie van Center Parcs
[Advertorial] Center Parcs, pionier in vakantieparken, heeft een ware transformatie ondergaan. Er is jarenlang geïnvesteerd in het product en het merk is begin dit jaar vernieuwd om de connectie met de consument verder te versterken. Ook de gastbeleving (CX) is onder de loep genomen, met onze gasten aan de basis. Tijdens de presentatie op het CustomerFirst Congres nemen ze je mee in deze mooie reis en vertellen ze over hoe ze de gastbeleving naar een nog hoger niveau tillen, waarin gastinzichten en onze nieuwe brand purpose centraal staan.
image
image
Thuisbezorgd.nl bundelt krachten met Amazing Oriental
[Nieuws] Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl gaat samenwerken met Aziatische supermarktketen Amazing Oriental en bezorgt vanaf 29 september diverse levensmiddelen vanuit bijna alle vestigingen van de keten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Het redesign van… Wijnvoordeel.nl
[Interview] E-commerce organisaties vertellen over hun nieuwe websitedesign. Wat is er veranderd, vergeleken met de oude site? Wat zijn de verwachtingen? Was het geplande budget toereikend? En welke lessen heeft het opgeleverd? Voor deze refresh sprak Twinkle met Thomas Luberti, marketingdirecteur Wijnvoordeel.nl van e-Luscious B2C Wine, Coffee and more.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.