Fiets - nieuwsbrief week 20 - 2018
Fiets

Cannondale F-Si

Nieuwe singlecrown Lefty

Al zeven generaties lang brengt het Amerikaanse Cannondale de eigenwijze eenbenige Lefty voorvork op de markt. Nu is het tijd voor de 8e. We zijn in Albstadt waar op de vooravond van de eerste Wereldbeker Cross country op Europese bodem de nieuwe Cannondale F-Si word gepresenteerd. Links en rechts vallen wat mondjes open want de verwachtingen worden waargemaakt. In de wandelgangen klonk het al maar het is nu echt het geval. Cannondale heeft het voor elkaar gekregen om een singlecrown Lefty te maken. En dat ziet er héél bijzonder uit. De vork lijkt in niets op de oude Lefty en is volledig opnieuw ontwikkeld.

Fiets

Vermogensmeter in je crankstel

Review: FSA Powerbox

Vermogensmeters zijn hot. Ze worden steeds betaalbaarder en ook wielertoeristen zien er de voordelen en lol van in. Ben je in de markt voor een vermogensmeter dan heb je de keuze uit een enorm aanbod. Met meting in het wiel, op de cranks, de spider, het pedaal of niet gemeten maar berekend met een pod. Wij reden met de FSA Powerbox, een compleet crankstel met geïntegreerde powermeter.

Fiets

Goed voorbereid op de Tour-start!

Alles weten over de Tour de France? Kies dan nu voor een abonnement op Fiets of Procycling en ontvang daarbij gratis het Officiële Tour de France pakket. Dit pakket bestaat uit de 196 pagina’s dikke Officiële Tour de France gids 2018 met hierin alle etappes, de ploegen en achtergronden, vier retrofoto’s, invulposter, scheurkalender en leesboekje met de mooiste Tourverhalen. Maak nu je keuze en profiteer ook nog eens van een flinke korting! Het complete Tourpakket is ook los te bestellen voor slechts € 12,50.

Fiets

Net zoals de prof’s

HideMyBell is officieel bel leverancier voor team Roompot NL-Loterij. Het Nederlandse UCI-team heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Samen met partner Veilig Verkeer Nederland wordt goed gedrag actief uitgedragen. Hiermee is in de training een fietsbel vanzelfsprekend onmisbaar. Kies net als de prof’s voor de meest gesoigneerde fietsbel en profiteer direct van 10% korting. (code: Fiets@actie)

Fiets

Twee e-racers getest

Heeft de elektrische racefiets toekomst?

De elektrische racefiets rukt op. Tenminste, dat willen de fabrikanten graag. In het wild komen wij ze nog weinig tegen. We hebben de Pinarello Nytro en de Bianchi Impulso e-Road getest en onze lezers gevraagd of zij zichzelf ooit op een e-racer zien rijden. De uitslag van die poll én de reviews lees je op de site.

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer