E10 tanken, innovatiereis, trajectconrole, nieuwe website, test, pitstop F1
Geen afbeeldingen?  Webversie
 
auto voskuilen voedselbank houten

Vernieuwde samenwerking Voedselbank

Wij zijn zeer verheugd met de vernieuwde samenwerking met Arval Houten die een gloednieuwe koelbus voor de Voedselbank Houten beschikbaar heeft gesteld. Auto Voskuilen voorziet deze de komende 3 jaar van brandstof. Hiermee wordt het mogelijk op meer dagen voedsel op te halen en versproducten te allen tijden op een verantwoorde manier te vervoeren.

 
 
 

Acties tot 3 september:

  • Tot 15,- korting op elke zomer of 4-seizoens Continental band
  • Airco onderhoudsbeurt voor maar €79,-
  • Uitlijn controle gratis, uitlijnen voor €69,50
 
 
 
Auto Voskuilen

Nieuwe website

De website van Auto Voskuilen is vernieuwd! Het team van Siteonline heeft wederom een geweldig design geleverd. Hiermee voldoen we aan de nieuwste eisen qua snelheid en veiligheid. Neem gerust een kijkje www.autovoskuilen.nl

 
 

Direct naar een budget occasion tot € 4.000,- klik button

Direct naar onze Bovaggarantie occasions klik button

 
 
 
E10 tanken

E10 tanken

Binnenkort zijn diverse europese landen verplicht E10 benzine aan te bieden. Dit komt ook in Nederland. Wat is E10 precies en waar moet je op letten

Klik hier om te kijken of jou auto hiervoor geschikt is .

 
 
bovag film innovatiereis

Bovag Innovatiereis

B8ta is een offline winkel in San Fransisco voor de gadget freaks. Geinige hebbedingetjes, slimme vondsten, super practische apparaatjes van startups (zou leuke trekker zijn voor W.C. het Rond in Houten)

Zie hier een filmpje gemaakt door Bovag om te ontdekken hoe deze winkel eruit ziet, en wat ze aanbieden....

 
 
 

Nieuwe traject-controle wegen

Er komen nieuwe trajectcontroles op diverse provinciale wegen om de verkeersveiligheid te verhogen. Opvallend is dat de dunbevolkte gebieden daarin het gevaarlijkst zijn. De nieuwe controles komen in de provincies; Flevoland, Utrecht, Friesland, Limburg en Zeeland.

 
 

Fiat 500 is de meest populaire vrouwenauto

In Nederland is de Fiat 500 de meest populaire vrouwenauto. Onder de mannen is de Volvo S60 het meest geliefd. Dit blijkt uit onderzoek van een verzekeringsmaatschappij. Klik hier voor het gehele artikel

Of kijk bij onze occasions voor de drie Fiat 500's in de verkoop, op dit moment.

fiat 500 baby bleu automaat
 
 
 

Welke foto spreekt u het meeste aan?

Wij testen nieuwe fotografie voor onze site. Op welk van de twee foto's zou u het liefst reageren? klik op de foto van uw keus. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Mini Cooper wit
mini groen automaat
 
 

Bovag F1 pitstop op uw weg naar Spa Francorchamps as vrijdag

Komend weekend op vrijdag 25-08 voor alle NL Formule 1 fans op weg naar Spa-Francorchamps een gratis pitstop vanaf 7.00 tot 19.00 met ontbijt, koffie, warme hapjes, oplaadpunten voor mobile gear, Red Bull promoteam, stoel massage en gridgirls.

Waar? Verzorginsplaats Knuvelkes lans de A2 t.h.v. Eijsden, oftewel het laatste tankstation en parkeerplaats voor de Belgische grens.

bovag F1 pitstop