Als u deze mail niet goed kunt lezen, kunt u deze hier online openen. 



              

 



Beste boekenvrienden,

 

Van vandaag t/m 13 juni kun je het e-book De Redder van Mathijs Deen kopen voor €4,99 i.p.v. €9,99.

 

Klik hier om te  bestellen!

 

Mathijs Deen is de winnaar van de NBD Biblion Gouden Strop 2024, de prijs voor het beste (oorspronkelijk) Nederlandstalige spannende boek. Deen krijgt de prijs voor De duiker, het tweede deel van zijn Waddentrilogie rond inspecteur Liewe Cupido. - De Volkskrant

 

De Redder is het derde deel in bejubelde 'De Hollander'-serie. (De delen zijn los van elkaar te lezen, maar het is wel leuker om ze op volgorde te lezen.)

 

Nederlandse vakantiegangers vinden aan de kust van Northumberland de skeletresten en een reddingsvest van een drenkeling. Het reddingsvest blijkt afkomstig te zijn van de sleepboot Pollux, die eenentwintig jaar eerder ten noorden van Rottumerplaat is gezonken. Reddingsbrigades van Ameland en het Duitse eiland Norderney konden destijds alle bemanningsleden redden, behalve de kapitein. De recherche onderzoekt de zaak. Is de gevonden man de vermiste kapitein? Waarom willen de vrouw en dochter van de kapitein niet meewerken aan het onderzoek? De herinneringen van de redders spreken elkaar tegen. Is het te lang geleden om de precieze omstandigheden te achterhalen? Of hebben de redders andere motieven en verbergen ze iets? Liewe Cupido laat de zaak over aan een jonge collega en vertrekt naar Texel. Hij is bezig met de dood van zijn eigen vader, die verdronk toen hij zestien was, en wil daar een oud-visser over spreken. Maar als zijn collega Xander Rimbach op Norderney wordt vergiftigd, raakt hij alsnog bij de zaak betrokken.

 

9789029552769

 

 

Er zijn nog veel meer e-book acties bij Libris. Nieuwsgierig? Klik hier!

 

Namens beide teams Jansen & de Feijter / Het Colofon,
Iki

 

Klik hier als u geen mail meer van ons wilt ontvangen.

Email built with AcyMailing

Statistics image