In deze nieuwsbrief lees je al het laatste wielergerelateerde nieuws over het coronavirus, maar ook de nieuwe Eddy Merckx 525 en Trek Madone SLR9.
Fiets
Review: Eddy Merckx 525

Een fiets waar Eddy Merckx op staat kan niet zonder de historie van de naamgever. Want dat is de voornaamste reden waarom je voor de 525 zou kiezen. Een andere reden, misschien nog wat belangrijker, het is gewoon een goede, moderne racer. Met de naam Merckx.

Fiets
Italiaanse koersen afgelast
Coronavirus houdt (wieler)wereld bezig

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan: het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig. Inmiddels zijn de Strade Bianche, Tirreno-Adriatico en Milaan-San Remo al afgelast. Toprenners kiezen nu voor Parijs-Nice, al regent het daar ook afmeldingen.

Fiets
De winnende fiets van Stuyven
Trek Madone SLR 9

Jasper Stuyven schreef vorige week zaterdag de Omloop Het Nieuwsblad op zijn naam. De Belg deed dat op de Trek Madone SLR 9 Disc. Wij mochten die fiets vorig jaar uitproberen en kunnen je er alles over vertellen!

Fiets
Hoe gevaarlijk is dat?
Kunststof bidon met BPA

De eerste slok uit een nieuwe bidon smaakt altijd raar. Ook op een warme dagen kan de inhoud van je kunststof drinkfles naar plastic smaken. Moeten wij ons zorgen maken over de weekmakers in bidons en hoe zit het met BPA? 

Fiets
Slechts €50 voor de Macator
Nieuwe helmen van ABUS

ABUS heeft in 2020 weer wat nieuwe helmen op de markt gebracht. De StormChaser en Macator zijn de nieuwste helmen in de collectie. De Macator is niet duur, want voor slechts vijf tientjes haal je 'm al in huis!

Fiets
De originele Hot-Deals van BikeHotels Südtirol
Advertorial: Fietsen in Zuid-Tirol

Hou jij van Netflix? BikeHotels Südtirol in ieder geval wel. Als hommage aan deze succesvolle streaming-dienst hebben ze nieuwe Hot-Deals voor je komende bike-vakantie samengesteld, die deze zomer exclusief op www.bikehotels.it te zien zullen zijn. Mis ze niet!

Ga voor meer informatie over de originele Hot-Deals van BikeHotels naar de site.

Fiets
Alles over de klassiekers
Procycling klassiekergids
  • Interview met Philippe Gilbert. 
  • Tourritwinnaar Mike Teunissen is een belangrijke troef in het Jumbo-Visma team. En hij heeft nog wat recht te zetten na vorig jaar.
  • Procycling toog naar Portugal en vertoefde een kleine week in het spoort van Mathieu van der Poel
  • Een overzicht van de ploegen. Met van elk team de blikvangers.
  • En natuurlijk een vooruitblik op alle Klassiekers.
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer