Shortlist 'Naam van het Jaar 2016' bekend | Contentmarketing 2016 in 10 blogs Online versie
BCE
MarketingTribune
      Bureaus Design Online Marketing
      Business-to-Business Food en Retail Sponsoring
  Algemeen Contentmarketing Media
[Interview] Edwin Basten (OMG): '90 procent van alle commerciële e-mail kan veel beter'
 Bureaus  De customer journey brengt de weg die prospects afleggen naar het besluit van een aankoop in beeld. We spreken Edwin Basten, oprichter OMG, over de rol van e-mailmarketing binnen deze customer journey.
Lees verder »
Maak kennis met het powerduo: content en commerce
Advertorial - Bedenk het volgende: 80% van de bedrijven met direct klantcontact weet niet meer van hun klanten dan de demografische gegevens. En minder dan 15% van de door ons onderzochte merken zijn digitaal volwassen genoeg om een gepersonaliseerde ervaring in context te bieden. Hoort u bij de 15%? Begin vandaag nog met het versterken van uw contextuele commerce.
Download hier hoe u dat kunt doen! »
Shortlist 'Naam van het Jaar 2016' bekend
 Content  Zojuist is de 'Namespotting Naam van het Jaar 2016'-shortlist bekendgemaakt. In totaal twintig genomineerden zijn tot stand gekomen uit een selectie van maandwinnaars van dit jaar en merknamen met de meeste sociale media likes.
Lees verder »
Contentmarketing 2016 in 10 blogs
 Content  In het jaar 2016 zijn er op marketingtribune.nl/content in totaal liefst 76 weblogs verschenen. Variërend van vaste auteurs als Sak van den Boom en Patrick Severein tot eenmalige gastbloggers. Over YouTube, Instagram, de Grand Prix en leugenaars en bullshitters. Met natuurlijk ook de trends en voorspellingen voor dit jaar en voor komend jaar. En om nog maar even in de lijstjes-traditie te blijven bij dezen een roundup van de beste blogs van 2016. Veel leesplezier!
Lees verder »
5 manieren om het klanten online makkelijker te maken
Advertorial - Steeds meer organisaties vangen klantvragen af via hun digitale kanalen (denk bijvoorbeeld aan een live-chat of webcare op social media). Toch frustreert deze digitale dienstverlening klanten nog regelmatig: ze moeten informatie meermaals opgeven, ze worden doorverbonden, etc. Zonde, want een slechte service tast hun loyaliteit enorm aan! Daarom geeft GX Software in dit whitepaper 5 tips voor een ultieme digitale service.
Download hier het whitepaper »
Sponsorjaar 2016: van Afas tot Zilveren Kruis
 Sponsoring  Het jaar 2016 zit er weer bijna op. Een bewogen jaar, ook op het terrein van sponsoring. In deze laatste week van het jaar blikt MarketingTribune terug op de belangrijkste nieuwsfeiten. Vandaag het vierde en laatste deel: aandacht voor Afas, eSports, Zilveren Kruis en de SponsorRingen.
Lees verder »
[Forum] Hoe zal de advertentiemarkt zich ontwikkelen in 2017?
 Media  Hoe zal de advertentiemarkt zich ontwikkelen in 2017? We vragen het een aantal bepalende spelers in de markt.
Lees verder »
Energieke marketing stagiair of starter gezocht!
Advertorial - Wil jij graag allround marketingervaring opdoen in de wereld van media en events? Dan ben je bij BBP Media aan het juiste adres! Je gaat ons helpen om bezoekers te werven voor verschillende events en abonnees op onze verschillende titels, zoals MarketingTribune en Twinkle. Je krijgt van ons veel verantwoordelijkheid, dus doet in korte tijd een enorme bak ervaring op. Klinkt dat goed?
Lees dan snel verder »
Hoofdredacteur Jan Kruithof koopt Promotor van ANWB
 Media  Hoofdredacteur Jan Kruithof heeft Promotor overgenomen. Hij zal de titel vanaf 1 januari 2017 buiten ANWB-gelederen voortzetten. Door de relatief kleine doelgroep motorrijders past Promotor niet langer in het portfolio van de ANWB. Jan Kruithof zal Promotor voortzetten in samenwerking met MotoMe, dat streamingprogramma’s maakt op internet en voor RTL7.
Lees verder »
 
vrijdag 30 december 2016 @MTribune t f
Headlines
 » N=5 ontwikkelt Loi campagne over...
 » De opkomst van het Account Based...
 » Reclamewereld op drift: consolidatie...
 » Annelouk Kriele (Ogilvy & Mather):...
B2B Summit
Blogs
2017, The Media Strikes Back
Eind november vond er in Karbala (Irak) een groot moslim protest tegen IS plaats. Behalve door The Independent werd er in de reguliere media geen aandacht aan geschonken. Je zou denken, niet elk protestje in de wereld is belangrijk. Totdat je hoort hoeveel mensen protesteerden: tussen de 17 en 20 miljoen.
tRogier van KralingenLees verder »
Trends en uitdagingen voor de b2b marketeer in 2017
Nog 2 dagen en dan zit 2016 er alweer op. En wat is het jaar voorbij gevlogen! Het was een jaar waarin de marketingactiviteiten van veel b2b organisaties zich ontwikkelden naar een steeds professionelere en gerichtere klantbenadering. Het was vooral ook een jaar waarin b2b marketing zeer belangrijk is gebleken. Zo is er het afgelopen jaar ontzettend veel content ontwikkeld door de b2b marketeers, marketing automation wordt door steeds meer organisaties omarmt en ook de ontwikkeling van buyers persona’s stond vaak hoog op de agenda.
tLaura van StralenLees verder »
Social highlights december 2016
Aan alle mooie dingen komen een eind, zo ook aan 2016. Let’s go out with a bang met de social highlights van december. Ga er lekker voor zitten met een oliebol en dompel jezelf onder in de wondere wereld van social media.
tSocial EmbassyLees verder »
Artificial Intelligence: grenzeloos potentieel of doodeng?
De robots? Die komen. Op steeds meer vlakken leggen wij mensen het af tegen het computerbrein. Artificial Intelligence (A.I.) duikt op steeds meer plekken op als overtreffende trap van wat wij mensen kunnen. Neem bijvoorbeeld de supercomputer Watson van IBM, die won met het Amerikaanse spelprogramma Jeopardy.
tGastbloggerLees verder »
Magazine
  MarketingTribune  
  In MarketingTribune 22 »  
Vacatures Exenzo
 » Marketing en Communicatie Manager
 » Senior online marketeer
 » Scrummaster Marketing
 » Energieke marketing stagiair of...
 » Marketing Directeur
 » Business Development Engineer
 » PROGRAMMATIC ADVERTISING SPECIALIST
 » Marketing Manager TOTO
Branded Content Event
Service
 » Abonneren op MarketingTribune
 » Adverteren
 » Profiel wijzigen / afmelden van de nieuwsbrief
 » Colofon
 » Informeer de redactie
Zijtribune
MarketingTribune eenmalig als glossy!
De kersteditie van MarketingTribune ligt sinds dinsdag 20 december bij onze print-abonnees op de mat. Met maar liefst 88 pagina's in glossy-jasje is dit een ode aan vrouwelijke marketeers, barstensvol interviews en cases. Alsmede acht pagina's Jongereniconen vol marktvoorspellingen voor 2017 en natuurlijk het grote MOA-jaaroverzicht en de winnaars Mercurs. Regel hier uw eigen abonnement en lees alles als eerste: http://www.marketingtribune.nl/abonneren
Zijtribune
BBP Media ©2016 BBP Media B.V.  |  Over MarketingTribune  |  Colofon  |  Contact  |  Partners  |  Privacy Statement  |  Adverteren
 
U bent geabonneerd op de nieuwsbrief van MarketingTribune met dit e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com.
Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen dan kunt u hier uw profiel aanpassen.
 

Deze e-mail is verstuurd met de e-mailmarketing software Clang van E-Village.
Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.