AV-dag 2017
Bekijk de webversie
 

Uw jaarlijkse accountancy update

Om uw klant optimaal te kunnen adviseren, moet u natuurlijk goed geïnformeerd zijn: over de laatste ontwikkelingen en trends in accountancy, over vaktechniek, fiscaliteit, ICT en kantoormanagement. Op 26 september a.s. praten we u hierover bij tijdens uw jaarlijkse accountancy update. #hoedanprecies? is de hamvraag van deze dag. Kom voor de antwoorden naar de AV-dag. Klik hier voor meer info en aanmelden.

 
 

BREED EN AFWISSELEND

Een breed en afwisselend programma van 4 plenaire en 16 parallelle sessies. Aan de orde komen o.a:
- Huwelijksvermogensrecht, door Prof. mr. dr. Bernard Schols
- Hoe uw hersenen denkfouten genereren, door Mischa Coster
- De valkuilen van NVKS, door Eric Mantelaers
- Accountancy Hypecycle, door Fou-Khan Tsang
- Innovatieve kantoren: #hoedanprecies?, door Arjan Schipperus

Bekijk het programma
 
 

TOPSPREKERS OP DE AV-DAG

Laat u inspireren door onze sprekers zoals Jocelyn Rebbens, de hoogst gewaardeerde spreker van het NIMA met een gemiddelde van een 9,5! Of onze vaste trainer van Fiscaal Vanmorgen prof.mr.dr. Bernard Schols met gemiddelde waarderingen van 8,5 of hoger. En Cornelie Meynen die een 8,8 scoorde voor deze workshop die zij voor de AV-vaardighedenmiddag van vorig jaar organiseerde. Onze eigen hoofdredacteur Frans Heitling hebben we als dagvoorzitter. En uiteraard nog vele andere topsprekers.

Meld u aan voor onze AV-dag
 

Alle deelnemers van de AV-dag krijgen een waardebon van € 75,-. Deze is kantoor gebonden en kunt u of uw collega verzilveren bij een cursus van Fiscaal Vanmorgen in 2017 of tijdens het AV-belastingcongres op 29 november a.s. De site van het AV-belastingcongres zal half augustus live gaan. Voor vragen hierover kunt u terecht bij onze opleidingsmanager Marijke van Dorp.

MOOIE WAARDERING

Vorig jaar kregen zowel de sprekers als de dag zelf een gemiddeld cijfer van een 7,6. Een mooi cijfer en tegelijk kansen voor verbeteringen. Een paar reacties van de deelnemers van vorig jaar: "inspirerende dag, goede sprekers en afwisselend! | veel goede parallelle sessies, moeilijk om keuze te maken" en via Twitter: "Complimenten voor de organisatie van de #AVdag. Veel software leveranciers gesproken en ideeën opgedaan bij de middagsessies."

Meer info en inschrijven
 

BEURSVLOER

Bezoek ook de beursvloer. Stel uw vragen en vertel wat u dagelijks bezighoudt. Onze sponsoren helpen u graag. De sponsoren zijn:
- Hoofdsponsor Exact
- Platinasponsor Visma
- Goudsponsoren Yuki, Wolters Kluwer
- Zilversponsoren CaseWare, PinkWeb, Fiscount, Dapas Software en Simplicate
- Bronssponsoren Muis Software, PE Academy, Snelstart, Radar Software, Minox, Loket.nl, Victa, Topicus, SmartBooqing, Spotcap, DRV Accountants & Adviseurs, Cash bedrijfssoftware en CreAim KPN. De barista wordt u aangeboden door CreAim KPN.

Bekijk de beursplattegrond
 

6 NBA UREN
6 NOAB PUNTEN
MAX 7 RB PUNTEN
 

 VROEGBOEKTARIEF
€ 245,00
VRIEND VAN € 195,00

              SPANT!
             BUSSUM

JA, IK KOM NAAR DE AV-DAG
Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief