Een apk-keuring voor secretaresses

1 year ago


Text only:

Nieuwsbrief niet goed in beeld? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.Een apk-keuring voor secretaresses
Rieel-Info nummer 2018-50
Voor veel beroepen geldt een jaarlijkse verplichte bijscholing. Voor secretaresses niet, terwijl iedereen weet dat het vak zich snel ontwikkelt. En dat (bij)scholing voor secretaresses geen overbodige luxe is, maar een investering in jezelf en in je toekomst. Dat bracht mij op het idee van een jaarlijkse onderhoudstraining: een soort apk maar dan niet voor auto’s maar voor secretaresses. Lees verder >>
Aanbieding van de maand: secretaresse-apk 2018 d.d. 12 maart 2018
Rieel nodigt je graag uit voor jaarlijks onderhoud in de vorm van deze trainingsdag. Je leert de nieuwe ontwikkelingen in het vak en waar nodig frissen we je oude kennis ook weer even op. Aan deze training is een speciale test verbonden en je ontvangt na afloop ook een persoonlijk apk-rapport.

Deze training wordt gegeven op maandag 12 maart aanstaande van 09.30 tot 16.30 uur in ‘s-Hertogenbosch.

Actie alleen geldig bij aanmelding tot en met 28 februari 2018.

Leony Aarts, vakgroepondersteuner bij Bernhoven

“Als je zo’n secretaresse/managementondersteuner bent die denkt van ‘ik weet alles al, mij kunnen ze niets nieuws leren?’ Dan daag ik je uit om de secretaresse-apk bij Rieel te volgen. Dat is een training van 1 dag waarin je meegenomen wordt in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van secretariële ondersteuning. Je krijgt informatie over de laatste digitale snufjes die jouw werk als secretaresse zeker kunnen vergemakkelijken en je krijgt tips en trucs over van alles wat je tegen kunt komen in je vakgebied. Wat mij bijzonder aansprak tijdens de training was de ontwikkeling in de Nederlandse taal. Met een heus dictee werd je hedendaagse kennis getest en om eerlijk toe te geven: daar kwamen wel wat leerpuntjes uit. Aan het einde van de dag neem je deel aan een test. Hier wordt getoetst of alle informatie die je eerder die dag hebt gekregen, goed hebt begrepen en kunt toepassen. Toch leuk als daar een mooie  score uitkomt. Na afloop is dit nog bevestigd met een  keuringsrapport dat je weer toe kunt voegen aan je cv. Zo blijft je professionaliteit up-to-date!"

Nieuws voor secretaresses

OneDrive krijgt functie om ransomware ongedaan te maken
Door besmetting met ransomware kunnen ook zakelijke bestanden verloren gaan. Microsoft zorgt binnenkort voor een optie in OneDrive for Business waarmee een eerdere versie van een bestand kan worden teruggezet. Daardoor wordt de versleuteling door de ransomware ongedaan gemaakt.
Bron: Rendement
Subsidieregeling Ontwikkeladvies Vijfenveertigplus
Loopbaanadviseurs kunnen werkende vijfenveertigplussers waaronder secretaresses een ontwikkeladvies geven en daarvoor een subsidiebedrag van € 600,- aanvragen. Het doel van het ontwikkeladvies is dat het secretaresses stimuleert om de regie van hun loopbaan in eigen handen te nemen. Klik hier voor meer informatie.
Bron: Rijksoverheid
Windows-pc's toch merkbaar langzamer door update beveiligingslekken
Microsoft stelt dat apparaten met oudere Windows-versies zoals 7 en 8 en veel servers, merkbaar langzamer zullen worden na updates die grote beveiligingslekken Meltdown en Spectre moeten dichten.
Bron: nu.nl

 


Uitschrijven


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019