Is deze nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de online versie.

nieuwsbrief van december
Een bijzonder Sinterklaascadeau!
Blije gezichten bij de Quiet Community Tilburg

December cadeaumaand, bij Mooi zo Goed zo werd dat onlangs wel héél letterlijk. Een mevrouw, ze is 80 jaar maar wil verder anoniem blijven, bood haar Peugeot 106 aan. Bouwjaar 1998 met nog maar 50.000 kilometer op de teller! De goudkleurige metallic auto is net APK gekeurd en rijdt als een zonnetje. Het was niet moeilijk te bedenken welke organisatie we kunnen verblijden met aanbod. De auto gaat naar Quiet, een organisatie voor mensen in armoede. En wat zijn ze er blij mee, ze konden het bijna niet geloven! De auto komt uitstekend van pas bij de inzet van de werkploeg die gratis klust bij members die aangesloten zijn bij Quiet. Of voor het ophalen en verspreiden van spullen. Kortom: volop mogelijkheden om veel mensen van deze auto te laten genieten.

Op dinsdagmiddag 5 december, een zeer toepasselijke dag, was de overdracht van de auto. En nu maar hopen dat Quiet heel lang en heel veel plezier beleeft aan dit bijzondere cadeau.

Help jij mee deze wensen te realiseren?

Kindervakantiewerk GGHT is door een diefstal zwaar gedupeerd. Zij hebben sport- en schoonmaakspullen nodig (€ 700,-), het team van zorgcentrum den Herdgang wil graag een waakmand maken (€ 75,-) en Wijkcentrum In de Boomtak wil een groot textielproject uitvoeren met vrouwen in de buurt (€ 250,-). Tot slot heeft het MST grote behoefte aan een nieuw fornuis en nieuwe pannen (€1.000,-).  

 

MST wint de prijs van € 1.000,- die MzGz heeft uitgeloofd voor het 500e project. PROFICIAT! 

Gerealiseerde projecten: 6

Buurtmoestuin Korvel krijgt een petroleumkachel, thermoskannen en hand- en tuingereedschappen voor alle vrijwilligers. Daarnaast krijgen bewoners van het Stenen Kamerpark voor de iets oudere kinderen uit de buurt een duikelrek en evenwichtsbalk en kan Mix en Match voor haar activiteiten 3.000 folders laten drukken. Doel is het verbinden van statushouders met bewoners van Tilburg-Zuid. VTV Vlashof wil het materialenhok opnieuw beitsen en krijgt verf en gereedschappen en vrijwilligers van Natuurtuin Stokhasselt gaan werkkleding uitzoeken. Tot slot krijgt het fietsenproject van wijkcentrum de Ypelaer geld en gereedschappen voor fietsreparaties, zodat vrijwilligers voor mensen in armoede gratis de fiets gratis kunnen repareren.

 

Bovenstaande wensen zijn gerealiseerd door het Boekenschop, Schilders Schilderwerken, het Spiegelglasfonds, CvT Tilburg en het Jopiefonds. Heel veel dank.

Aantal matches: 54

Vanaf 1 oktober zijn er 52 matches gerealiseerd door de gemeente Tilburg, particulieren, SCAB, St. Stadstuin Theresia, ABN AMRO Den Haag, De Rechtswinkel, Het ETZ Elisabeth Ziekenhuis, Van Ree Meubelstoffeerderij, Wijkcentrum De Spijkerbeemden, Zorgcentrum Joannes Zwijsen en Bibliotheek Midden-Brabant.  

Dank je wel!

MzGz bedankt jou voor je bijdrage in 2017 en wenst je heel fijne feestdagen en een Mooi en Goed 2018!

Volg ons

Mooi zo Goed zo 013 583 99 99 / 549 86 54 Bekijk onze locatie

U ontvangt deze e-mail nieuwsbrief omdat u bent aangemeld op het volgende e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich afmelden