Hoe lever je top-level customer service, waar geen medewerker aan te pas komt?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
TV
 
 

Beste **vornaam**,

Hoe lever je top-level customer service, waar geen medewerker aan te pas komt? Ja, een medewerker aan de andere kant van de telefoonlijn, is nog steeds, heel vaak, zeer effectief. Maar in alle eerlijkheid: je klant heeft er vaak geen tijd voor. Of geen zin in.

Binnen handbereik
On demand is niet alleen het domein van Viaplay, Prime en Netflix. Hoe goed ben je voorbereid op een consument die snelle, hoogwaardige, gepersonaliseerde service eist, op het moment dat hij of zij het nodig heeft?

Registreer nu kosteloos voor de Engage video Collection, en breng je organisatie in beweging. Kijk vanaf 27 september naar engagement experts en trendsetters.  

 
 
 
Altijd zorgeloos fietsen

Alexandra en Suzanne (Swapfiets)

Altijd zorgeloos fietsen

Wat staat er bovenaan het wensenlijstje van je klant? Swapfiets wil dat haar klanten altijd zorgeloos kunnen fietsen. Voor een vast bedrag per maand, beschikt een afnemer van de fietsdienst altijd over een goed werkende fiets. Nieuwsgierig hoe Swapfiets deze merkbelofte nakomt? Suzanne en Alexandra vertellen wat efficiëntie en responsiviteit doen voor klanttevredenheid.

Kijk naar Alexandra en Suzanne >
 
 
Customer experience: Ook een lastig gesprek kan prettig zijn

Bjorn Smulders (Carglass)

Customer experience: Ook een lastig gesprek kan prettig zijn

Als de aanleiding voor het klantcontact vervelend is, hoe zorg je dan toch voor een voortreffelijke ervaring? Carglass weet er alles van. Ruitschade komt nooit op het goede moment. Maar focus op een seamless CX en de aanstelling van voice-bot Lisa, waren een gouden zet. Customer Journey Manager, Bjorn Smulders legt het je haarfijn uit.

Kijk naar Bjorn >
 
 
Selfservice en toch een ‘ecstatic’ ervaring

Bas Heinen (Whoppah)

Selfservice en toch een ‘ecstatic’ ervaring

Op welke touchpoints excelleer je? Zijn je verkoopkanalen naadloos geïntegreerd? Krijgen je klanten een consistente en gepersonaliseerde ervaring? Ongeacht de manier waarop ze met je merk in contact komen? Whoppah maakte een drastische keuze met grote impact op de gebruikerservaring. Less is more bleek bijzonder lucratief. Benieuwd naar de resultaten?

Kijk naar Bas >
 
 

Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware met ondersteuning van Ematters marketing & data engineers.
Wil jij ook meer halen uit emailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.