Aan alle beeldmakers, bedankt voor een fantastisch jaar!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
sample
Bekijk de webversie
sample
Foto Video Objectieven Studio Accessoires Tweedehands Sale
sample
 
Kamera Express
sample
Een boodschap
van onze CEO
Beste foto- en videoliefhebber,

Terugblikkend op het afgelopen jaar, wil ik je bedanken. Voor je vertrouwen in Kamera Express, waar we iedere dag hard werken om jou te voorzien van vakkundig advies, de scherpste prijzen en de beste service. Zowel online als in onze winkels. Maar belangrijker nog, wil ik je bedanken voor jouw passie en liefde voor foto- en videografie. 

Ondanks het Coronavirus was het dankzij die passie mogelijk om te groeien. We openden nieuwe winkels in België en Duitsland. En we zien dat onze community van beeldmakers meegroeit; we inspireren steeds meer nieuwe klanten en voorzien jullie van de beste deals. Daarnaast zagen we een toename aan klanten die hun apparatuur huurden of inruilden. En daar zijn we blij mee, want ook wij streven naar het verkleinen van onze ecologische voetafdruk en een duurzame toekomst.

Naast dankbaar, ben ik ook apetrots. Dit jaar werden we namelijk verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland. Een enorme prestatie die het vuur aanwakkert om het in 2022 nóg beter te doen. Ook over de Nederlandse grens. Want achteroverleunen zit nu eenmaal niet in ons DNA.

Er was dit jaar nog een mijlpaal die we met je deelden. We hingen de slingers uit en vierden ons 25-jarig bestaan en trakteerden op cadeaukaarten van ons vaklab Profotonet. Want het creëren van beelden is één ding, maar het delen en genieten van een hoogwaardige afdruk of een mooi fotoboek maakt de ervaring af.

Tijden mogen dan wel veranderen, maar onze passie voor het vastleggen van de mooiste beelden niet. Want die zeggen nu eenmaal meer dan duizend woorden en verbinden je met de mensen om je heen. En dát is rond deze tijd van het jaar misschien wel het allerbelangrijkst. Want de beelden van vandaag, zijn de herinneringen van morgen.

Wij staan volgend jaar ook weer met veel enthousiasme voor je klaar. Laten we er de komende tijd voor elkaar zijn en elkaar helpen waar we kunnen. Namens het hele Kamera Express team, wens ik jou een goede gezondheid en fijne feestdagen!

Met creatieve & feestelijke groet,



Ben Cornelisse
CEO Kamera Express

 
sample
 
DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS
sample
✓   Altijd de scherpste prijzen      ✓   Klantwaardering 9.1      ✓   22 winkels in Nederland en België     
spacer
Wat vond je van deze e-mail?
++ + - -- --
 
Nog niet uitgelezen?
Het Perfecte Plaatje 2021
Al onze acties, kortingen en cashbacks
Bezoek ook onze winkels
Verbeter je skills met onze academy
Werken bij Kamera Express
 

  Logo Kamera Express
facebook instagram youtube
E-mailvoorkeuren     |     Privacy beleid     |     Direct uitschrijven
© Kamera Express 2021