13 december 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Mediahuis
image
Brandreview: welke zorgverzekeraar claimt sterkste mentale positie?
Brandreview geeft strategisch inzicht in de posities die merken innemen in het brein van consumenten. Iedere maand neemt Validators een andere branche onder de loep. Deze maand is het de beurt aan de zorgverzekeringbranche*, waarvan 11 van de meest genoemde zorgverzekeraars de mentale marktpositie in kaart is gebracht.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
'Jumbo evalueert positie Frits van Eerd na interne rapportage'
Jumbo wacht eerst het interne onderzoek van KPMG af voordat de positie van topman Frits van Eerd wordt geevalueerd. 'Dan is een directe terugkeer nog niet meteen vanzelfsprekend'. meldt Distrifood.
lees verder
twitter facebook linkedin
Waarom klantenbindingsplatformen precies typemachines zijn
[advertorial] Volgens Comarch zijn loyaliteitsprogramma's net typemachines. Je hebt de tools in handen om iets schitterends te creëren, maar je moet zelf wel nog het zware werk verzetten.
image
Being There start Being Here
Being There gaat zich specialiseren op het vlak van interne communicatie met een nieuw label: Being Here. Twee jaar geleden scherpte Being There haar positionering al aan naar inside/outside creative agency.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Hoofdredactie Nos uitgebreid met Waagmeester en Ter Horst
Per 2023 treden Lucas Waagmeester, Amerika-correspondent en Karina ter Horst, chef van de Nos op 3, toe als adjunct-hoofdredacteur van de hoofdredactie.
lees verder
twitter facebook linkedin
De geheimen in onze gesponsorde artikelen: een tipje van de sluier
[advertorial] Wij hebben ons bij Mediahuis verdiept in de psyche van de mens. Waarmee kunnen wij lezers op de juiste manier raken en wat werkt niet goed? Die kennis gebruiken we in onze branded contentverhalen.
image
Erwin van Luit nieuwe voorzitter Magazine Media Associatie
De Algemene Ledenvergadering van de Magazine Media Associatie (MMA), de branchevereniging die de belangen van magazine uitgevers in Nederland behartigt, heeft Erwin van Luit verkozen tot de nieuwe voorzitter.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Miljuschka Witzenhausen nieuwe kaasmeisje van Uniekaas
In 2023 start Miljuschka Witzenhausen als brand ambassador voor Uniekaas. Witzenhausen en Uniekaas duiken samen de keuken in om recepten met kaas en kaasproducten te maken. Daarnaast grijpt Witzenhausen haar kans om bij het oudste kaasmerk van Nederland in de leer te gaan.
lees verder
twitter facebook linkedin
[CASESTUDY] Ken je klant. Verbeter je omzet
[advertorial] Betere klantervaringen in de gehele customer journey dankzij een effectievere inzet van klantdata. EffectiveProfiles helpt je elk contactmoment effectief te personaliseren. Ontdek met deze 10 learning hoe je klantdata effectiever inzet in de gehele customer journey.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.