Bericht van CharmantHotel Arrangementen - online versie
Een van mijn favoriete stadjes in Nederland is 's-Hertogenbosch. En dat zeg ik niet alleen maar omdat ons bedrijf daar is gevestigd.

Ik hou van de kleine straatjes in het middeleeuwse centrum, met de vele bijzondere winkeltjes en speciaalzaken in de eeuwenoude pandjes. Ik hou ervan om te wandelen door de natuur in Het Bossche Broek, met een prachtig uitzicht op de 'skyline' van de oude stad. De Sint-Janskathedraal steekt alles overziend boven de stad uit. Ik hou van de turbulente geschiedenis met alle grote en kleine verhalen en de kleine rondvaartbootjes op de Binnendieze, die onder de huizen door varen. Dat is dit jaar trouwens nog mogelijk tot en met 31 oktober.

Maar het meest hou ik van het bourgondische leven van Den Bosch. In het compacte centrum zijn er honderden restaurantjes, cafés en terrasjes. Op vrijdagavond borrelen in de gezellige Korenbrugstraat. Uit eten in de bekende Korte Putstraat, dè terrasstraat van Nederland! Of inkopen doen op de grote zaterdagmarkt voor een uitgebreid diner gewoon thuis.
Roland
Hotelexpert
CharmantHotel Arrangementen
Arrangement in Den Bosch boeken

Een Bossche bol eten met uitzicht de Markt

- Hoteltip in Den Bosch -
Het charmante 4-sterrenhotel Golden Tulip Central ligt prominent aan het historische marktplein. Dit is voor een hotel verreweg de mooiste locatie in de stad. In de serre kun je een echte Bossche bol eten van Bakkerij Jan de Groot, met uitzicht over de Markt.
Check en boek Hotel Central

- Door deze maatregelen blijf je gezond -
Contactloos in- en uitchecken, handen wassen, desinfectiemiddelen aanwezig, je kamernummer is je tafelnummer, betalen met PIN, tafels verder uit elkaar, extra uitserveertafels, tijdslots voor ontbijt, enz. enz.

Elk hotel bepaalt zelf hoe dit precies toe te passen, want elke situatie is anders. Vraag ernaar bij je reservering!

POPULAIRE ARRANGEMENTEN OP DIT MOMENT

GOLFARRANGEMENTEN

Echte golfliefhebbers trekken eropuit voor een golfarrangement in een andere omgeving. Bij een golfarrangement in een hotel is een greenfee inclusief.
» Golfarrangementen

CULINAIRE ARRANGEMENTEN

Heerlijk uitgebreid dineren tijdens een culinair weekendje weg in een hotel. Ga genieten van culinaire gerechten! Boek een culinair hotelarrangement.
» Culinaire arrangementen

WELLNESSARRANGEMENTEN

Zin om een paar dagen helemaal te ontspannen? Met een wellnessarrangement kun je relaxen in een wellnesshotel of saunacentrum.
» Wellnessarrangementen

STEDENTRIPS

Wil jij een stedentrip dichtbij huis maken, maar heb je geen zin in een grote drukke stad? Ontdek dan eens een klein stadje!
» Kleine-stedentrips
geen boekingskosten     betalen in het hotel     geen credit card nodig
Afmelden voor deze nieuwsbrief