Zweefvlieg of wesp | Fotohut uilen | Libellen tellen
LIBELLEN TELLEN

LIBELLEN TELLEN

Doe je mee op 18 en 19 juni?
Roots
ROOTS FOTO VAN DE MAAND
DE 10 OPVALLERS

Het thema van de Roots Foto van de Maand mei wedstrijd was Humor. Roots fotografie-redacteur René Alblas selecteerde tien beelden die nét niet in het blad terechtkwamen maar wel een beetje extra aandacht verdienen. Hij geeft er kort commentaar bij. 
Foto: Ed Klungers

Roots
ZOEK DE VERSCHILLEN
ZWEEFVLIEG OF WESP?

Zit je in de tuin en zie je voor je neus een insect stil in de lucht staan, wacht dan even met meppen! Dit is geen wesp maar een onschuldige zweefvlieg. 
Foto: Isabel Böhre

Roots
NATUURFOTOGRAFIE
TWEE UILEN IN ÉÉN KLAP

In het Achterhoekse Barchem maken twee fotolocaties op een kluitje het mogelijk om zowel de steenuil als de kerkuil in het vizier te krijgen. Alle reden om af te reizen naar het niet zo verre Oosten. In het Roots juninummer vind je het hele stuk, op de website alvast een fragment uit het artikel.
Foto: Henkjan Kievit

Roots
HOE DOE JE DAT?
EEN BRANDNETEL VASTPAKKEN ZONDER DAT HET PRIKT

Stel je leukste natuurvraag aan Roots, dan zoeken wij het voor je uit. Deze bijvoorbeeld: waarom prikt een brandnetel niet als je de stengel voorzichtig vastpakt? Bioloog Geert-Jan Roebers weet het antwoord
Foto: L. v. Zellum

Roots
Aanbieding!

Ontvang de ANWB Vogelgids van Europa t.w.v. € 37,50 cadeau bij een abonnement op Roots! De hardcover ANWB Vogelgids van Europa is de meest complete gids met daarin ruim 770 vogelsoorten. Van elke vogelsoort vind je alle gegevens over habitat, verspreidingsgebied, geluid en voorkomen. Door de praktische opzet en meer dan 4000 gedetailleerde tekeningen in kleur is deze vogelgids de meest volledige veldgids voor elke vogelliefhebber. Je profiteert nu van maar liefst 59% korting, op=op!

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden