AEX: 520,28 - Dow Jones: 25.362 - EURUSD: 1,138 - Bitcoin: 3.781 - Goud: 1,224.53 Friday, 30 November 2018

   
Een offshore (goud)rekening
Overweeg een depositorekening offshore te openen als u de huidige banken niet meer uw spaargeld toevertrouwt. Deze aanbieder geeft u ook de mogelijkheid om goud aan te houden. Ik heb er zelf ook een rekening. Kijk hier voor meer informatie
------------------
Daytrading, hoe doe je dat?
Aloys Mattijssen is een expert op dat vlak en hij heeft daarom eigen software laten ontwikkelen.
Hij komt maandagavond 14 januari 2019 in Best presenteren hoe of zijn software ingezet kan worden voor structurele winsten d.m.v. daytrading.
Kijk hier voor meer informatie
------------------
Zonnepanelen tegen de best mogelijke prijzen
De AEG poly black 270WP panelen zijn momenteel de goedkoopste klasse A panelen die te leveren zijn. Natuurlijk zijn er panelen die al meer WP per paneel leveren, maar de meerprijs voor die extra opbrengst is vaak aanzienlijk. De vraag is of je dat terug gaat verdienen.
Kijk hier voor een scherpe aanbieding
(30 euro extra korting als u aangeeft via Beursbox te zijn gekomen!)
---------------

Marktbeeld (Tom Lassing)

30/11 07:00
  • Opgeven voor de informatie bijeenkomst over Amerikaans vastgoed kan hier. Ik schreef er deze week al over. Ik ga verhuurde woningen in Detroit kopen en zoek beleggers die 7% rendement per jaar willen ontvangen.
  • De prijs per vat olie is gisteren onder de $50 dollar gekomen. Gezien de onrust in de wereld is dat verbazingwekkend.
  • Dit weekend is de G20 in Argentinië. Een plek waar Trump zijn slechte kant weer eens goed naar voren kan laten komen. In de G20 onder meer Turkije en Saoedi Arabië. Dat kan dus nog interessant gaan worden. Samen omvatten de G20 90% van de bevolking, maar pertinent geen vertegenwoordigers uit Afrika. In een land als Nigeria wonen wel veel mensen, maar de economie is klein. De door de VS begonnen handelsoorlog zal vaak het gespreksonderwerp zijn.
  • Volgens DNB blijft het noodzakelijk dat het Nederlandse pensioenstelsel, dat het beste is van de wereld, aangepast gaat worden. Vooral de arbeidsmarkt is snel aan het veranderen en ons stelsel is daar niet op aangepast.
  • Facebook en George Soros hebben een forse ruzie. Het is zo hoog opgelopen dat vanuit de top van Facebook een onderzoek gevraagd is naar de financiële handel en wandel van de miljardair. Dit nadat George Soros een paar keer, waaronder op de bijeenkomst in Davos, zwaar negatief was geweest over Facebook. Wat ze wilden weten, was of Soros eventueel Facebook aandelen geshort had. Een vraag die ze in feite bij de beursautoriteiten hadden moeten neerleggen. Soros was boos op Facebook, onder meer omdat Facebook een PR bedrijf had gehuurd dat fors uit de bocht schoot. Facebook gooide het zelfs even richting Soros op de antisemitisme boeg. (Als je een argument niet kan winnen, noem de ander dan een antisemiet. De snelle manier om een ander even weg te zetten als Nazi. Het werkte tot voor kort belachelijk goed) Het bleek bij Soros bepaald niet te werken. Ze waren even vergeten dat hij ook joods is... Qua PR strategie is Facebook echt nog een blunderende reus. Die Soros had pertinent een punt met zijn kritiek.
  • Medewerkers bij Google zijn niet blij met de ontwikkeling van een gecensureerde zoekmachine voor China. Er wordt een staking overwogen om de onderneming te dwingen deze ontwikkeling te staken.
  • Krijg ik écht 500 euro korting EN daarboven op nog eens 30 euro omdat ik via Beursbox kom? Gisteren weer iemand mogen verrassen met die extra 30 euro. Is toch een keertje leuke lunch buiten de deur met z'n tweeën.
  • Let op! U kan nog altijd tegen verzendkosten een prachtig gratis (in het Nederlands vertaald) boek over PT Barnum verkrijgen!
 

 

Dit is wat er nog van over is... (Jack Hoogland)

30/11 07:21
Ik ben u al een tijd lang aan het vertellen dat veel tech-aandelen de afgelopen jaren enorm gehypet zijn, peperduur zijn en rijp zijn voor 90% tot 100% koersdalingen.
 
Sterker nog, zonder die jarenlange 0% rente en al dat geld printen, hadden veruit de meeste van die bedrijven nooit naar de beurs kunnen gaan. Wat betekent dat de meeste van die tech-aandelen de komende jaren zullen verdwijnen. Dat betekent veel 100% koersdalingen.
 
Gisteren kwam ik deze zeer interessante tweet tegen, die laat zien wat er na het barsten van de vorige tech-bubbel gebeurde. Van de 20 grootste bedrijven die in 2000 (dus op de top van de toenmalige tech-bubbel) naar de beurs gingen, zijn er nu nog slechts vier over.
 
Die vier aandelen kregen na het barsten van de tech-bubbel koersdalingen van 87% tot zelfs 99% voor de kiezen. Trouwens, zélfs aandelen van supergezonde, winstgevende bedrijven als Microsoft, Cisco en Intel kregen koersdalingen van 67% tot 90% voor de kiezen!
 
De huidige tech-bubbel is nu aan het barsten. Door de afzwakkende economie en de stijgende rente wordt het steeds moeilijker (ofwel onmogelijk) voor deze bedrijven om nieuw geld aan te trekken. Dalende omzetten, oplopende verliezen, een snel dalend banksaldo, een stijgend aantal faillissementen, weglopende beleggers, enorme koersdalingen.
Klik hier om verder te lezen
 

Leer met opties beleggen

Al enkele jaren geef ik cursussen Optiebeleggen. Ik heb daarmee de laatste jaren letterlijk duizenden beleggers op weg geholpen. Bent u al actief met opties? Schrijf nu in op de gratis E-mail cursus.
 
 
 

Chiphol schandaal (Tom Lassing)

30/11 07:46

Het slachtoffer van het schandaal is al overleden, maar Jan Poot heeft uiteindelijk wel gelijk gekregen. De rechter die hem in zijn ogen een poot uitdraaide is bij nader inzien een rechter gebleken die hem inderdaad een poot uitdraaide.
Rechter Westenberg heeft onder ede gelogen. Toen hij indertijd dreigde ontmaskerd te worden, heeft hij zichzelf laten uitschrijven en zichzelf met 75.000 euro laten vertrekken.
De staat mag nu opdraaien voor het bedrog van deze voormalige rechter.
Westenberg is nu zelf 73 en zal het niet leuk vinden dat zijn naam door het slijk gehaald wordt, maar hij heeft een goed pensioen en al zijn juridische kosten worden door de staat opgepakt. Een prachtige manier om rechters weg te laten komen met structureel bedrog.
Uiteindelijk kan deze rechter de staat wel eens een extra 6 miljoen gaan kosten en daarbij heeft hij willens en wetens verschillende bedrijven en levens van ondernemers naar de knoppen geholpen.
Als dat gerechtigheid is, dan lust ik er nog wel een paar.
Liegende rechters moeten niet door de staat beschermd worden! Dit is een volkomen verkeerd signaal dat de Nederlandse overheid hier afgeeft. Je kan het niet maken dat je criminele rechters zo in bescherming neemt.
 

Crypto's en Blockchain

Het is geen 2017 meer. U moet slimmer zijn om nog veel geld te kunnen verdienen. Er gaat namelijk nog veel geld verdiend worden. We hebben er een prachtig rapport over geschreven. Klik hier
 
 
 

Een briljant idee (Tom Lassing)

30/11 08:18

Gisteren werd bekend dat op touchscreens van McDonalds in Engeland poep deeltjes werden aangetroffen. De vingers waarmee je dus via een touchscreen je bestelling doet, ga je even later gebruiken om je frietjes mee te eten, terwijl je daarna even lekker je vingers aflikt.
Als dat je nu niet van je stuk brengt, dan ben je een bikkel.
Het briljante idee is nu om iets te ontwikkelen waarbij je geen scherm meer hoeft aan te raken. Niet bij de bank, niet bij een fastfood keten en niet bij welke plek dan ook.
Helaas is het namelijk zo dat niet iedereen schone handen heeft.
De trapleuning is ook niet schoon, en die deurknop ook niet...
Regelmatig je handen wassen is dus geen slecht idee.
Aan de andere kant, een beetje viezigheid kan mogelijk ook je weerstand wat verhogen...
Wat mij betreft ontwikkelen ze een scherm waarbij niet aanraken van toepassing is. Een andere manier kan zijn, om niet een computerscherm neer te zetten, maar heel ouderwets een mens.
Ik weet wel, dat is slechts een MacJob, maar het is wel werk voor iemand. Zo'n met poep besmeurd computerscherm of gewoon een mens, ik zou het wel weten wat mijn voorkeur heeft.

 

Affiliate marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende persoon aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een aparte website voor opgezet.
U vindt deze hier: www.affiliatestart.nl

 
 
 

Trumps opmerkelijke uitspraken en meningen (Tom Lassing)

30/11 08:45

Een kleine bloemlezing uit vier weken uitspraken van Trump
Bij het uitkomen van het onderzoek naar de gevolgen van klimaatverandering, uitgezet door de regering Trump zelf, kwam naar voren dat de gevolgen voor de VS aanzienlijk zullen zijn. Trump gaf aan een heel intelligente persoon te zijn en het rapport niet te geloven.
De vraag is dan waarom je zelf deskundigen aanstelt en vervolgens hun wetenschappelijke onderzoek compleet negeert. Wat maakt jou zoveel beter geïnformeerd over het onderzoek dan de deskundigen?

Bij de bosbranden in Californië kon Trump de naam van de plaats waar hij zich bevond niet meer herinneren. Kan iedereen overkomen, maar hij ging verder. De... Lees verder
---------------
De samenvoeging van de Rendabel Beleggen en Beursbox database is niet zonder problemen verlopen. Sommige abonnees kunnen nu geen mutaties aanbrengen in hun abonnement. Als u dat overkomt (foutmelding) mailt u mij dan even. Ik maak het dan handmatig even in orde. tom@lassing.nl
 

Incasseer vanaf nu iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!
Kijkt u hier voor nadere informatie
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach