CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Lezen op je ereader, telefoon of iPad

Hi ,

We hebben een cadeautje voor jou! Je krijgt van ons gratis het ebook Tess van bestsellerauteur Marijke Verhoeven. Het is een Abba feelgoodverhaal van ons zusje, Uitgeverij De Verhalenfabriek. Klik hier om je ebook te downloaden en te lezen op je reader, telefoon of iPad. 

Wil je dat jouw vriendinnen ook een gratis ebook ontvangen? Stuur ze dan deze link door. Want iedereen die zich in december aanmeldt voor onze nieuwsbrief ontvangt Tess

En we hebben nog meer leuks in december! Een mega kortingsactie met al onze ebooks. De ebooks zijn te koop voor slechts €4,99, €2,99 en €0,99.
Heerlijk om je nieuwe ereader mee te vullen.

De kortingen gelden ook voor de Tussendoortjes van ons zusje De Verhalenfabriek. Tussendoortjes zijn ebooks van zo'n 100 pagina's, speciaal voor vrouwen die weinig tijd hebben om te lezen, maar wel zin hebben in een goed verhaal. In één middag kun je je boek uitlezen, hoe lekker is dat?

Dus neem dat Momentje voor jezelf en ga lekker genieten van feelgood of spannende boeken. Of lees alvast een van de heerlijke kerstverhalen. 

Ik wens je veel leesplezier! Groet Ilse

PS Heb je altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een uitgeverij? Lees dan de nieuwe feelgoodserie van Juul de Jongh: Het boekenbal

'Een psychologische thriller die bij elke lezer een gevoelige snaar zal raken.'
Vrouwenthrillers 4,5 ster

Het moederschap is niet voor iedereen weggelegd of vanzelfsprekend. Kaia, Jill en Wiesje kunnen daarover meepraten. Als hun leven volkomen onverwacht verandert, krijgen ze alle drie te maken met tegenstrijdige emoties die het beste en tegelijk het slechtste in hen naar boven halen.

Schuilt er niet een heks in ieder van ons?
Ebook voor 4,99 in december!

 


Een mix van Downton Abbey en Bridgerton. Geniet van de avonturen van de Schotse zussen Davine en Shona die conventies het liefst aan hun elegante laarsjes lappen. 

In deel 5 van de historische feelgoodserie De lady’s van Carnoch Castle waan je je in winterse kerstsferen in de Schotse Hooglanden van 1866.

Ebook voor €0,99 in december

Een heerlijk winters kerstverhaal!

Alleenstaande moeder Flora gaat kerstkransen maken in de hoop dat ze haar noodlijdende BloemenBoerderij uit de rode cijfers kan halen. Als er tijdens een sneeuwbui een aantrekkelijke klant binnenwandelt om een krans te bestellen, heeft ze nog geen idee op hoeveel manieren deze man haar leven gaat veranderen… 

Ebook voor €0,99 in december

Nieuw bij De Crime Compagnie

'Een aangrijpend onderwerp verwerkt in een meeslepende psychologische thriller. Wie zwijgt... zal de lezer verrassen en ontroeren.'

Ida heeft in haar jeugd in een opvanghuis gezeten voor ongehuwde moeders. Dat heeft ze nooit aan iemand verteld, maar nu ze ouder wordt, leeft ze steeds meer in het verleden. Dan steekt Ida iemand neer. Wat is er al die jaren geleden gebeurd? 

Voor €4,99 in december

Feiten en fictie lopen doorelkaar in deze serie die zich afspeelt op Uitgeverij De Verhalenfabriek.

De Verhalenfabriek is de e-bookonly uitgeverij van Evelien. Als uitgever heeft ze een geweldig team om zich heen verzameld met Juul de redacteur en Elles de marketingtijger. Het boekenbal is hét evenement van het jaar in de uitgeefwereld en de kaartjes zijn schaars. Als stagiair Madelief een inschattingsfout maakt met het verdelen van de kaartjes en hun belangrijkste auteur dreigt weg te lopen, moet Evelien de boel zien te redden.

Voor €0,99 in december

Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2022 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.