Een cadeautje voor u op ons nieuwe terras!
Als de voorspellingen het juist hebben, mogen wij volgende week zomerse temperaturen verwachten! Goed nieuws, want niet alleen het terras van het restaurant is inmiddels gereed gemaakt voor het naderende buitenseizoen; onze bar Echoput GOES WILD heeft een gloednieuw terras!

Om dit te vieren hebben we een cadeautje speciaal voor onze nieuwsbrief-abonnees! Wanneer u een arrangement boekt met aankomst in de maand april krijgt u van ons een glas huisaperitief; overheerlijke mousserende witte wijn met vossenbessen van de Veluwe. 

Hoe werkt het? Vermeld bij de reservering (zij het telefonisch, per mail of via onze website) het woord 'nieuwsbrief-cadeautje' en dan heten wij u graag van harte welkom op ons nieuwe terras!
Boek hier uw arrangement en claim uw cadeautje!
Update bar: Echoput GOES WILD
Over Echoput GOES WILD gesproken; naast een nieuw terras wordt er inmiddels de laatste hand gelegd om de puntjes op de i te zetten voor onze nieuwe bar.
 
Voor deze nieuwe bar hebben wij een nieuwe lokale specialiteit ontdekt: een iconische Veluwse wandschildering. Op de foto ziet u de Veluwse kunstenaar Peter van Oostrum aan de slag. Volgende week zal er ook een nieuwe kaart worden geserveerd.

Komt u snel een kijkje nemen en bovenal proeven?
 Wildpark het Aardhuis is weer geopend
Wist u dat bij de Echoput om de hoek een wildpark gelegen is? Wildpark het Aardhuis is vanaf 23 maart dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Hier kunt u de wilde zwijnen zelf voederen en de herten gevoederd zien worden.

Oorspronkelijk is het Aardhuis gebouwd in opdracht van Koning Willem III en werd gebruikt voor bijeenkomsten met militaire autoriteiten en als plaats om te rusten tijdens de jacht. Tegenwoordig doet het dienst als museum.

Wildpark het Aardhuis is ideaal als teamuitje tijdens een (vergader)bijeenkomst maar ook erg leuk om te combineren tijdens uw weekendje weg bij de Echoput.
Klik hier voor meer informatie.
 Chapeaux! op Paleis Het Loo
Vanaf 23 maart 2017 is in museum Paleis Het Loo de tentoonstelling â€˜Chapeaux! de hoeden van Koningin Beatrix’ te zien. De 33 jaar lange regeerperiode van Koningin Beatrix wordt aan de hand van een honderdtal hoeden in beeld gebracht.

Combineer een bezoek aan Paleis Het Loo met een gastronomisch diner en royaal verblijf in een van onze luxe hotelkamers.
(foto: Frank van Beek)
Boek hier uw Paleis Het Loo-arrangement
Echoput (vergader)ruimte uitgelicht: Het Wijnproeflokaal
Het Wijnproeflokaal is een sfeervolle ruimte, grenzend aan de imposante wijnkelder van de Echoput, geschikt voor een vergadering of intiem diner. Deze mooi ingerichte ruimte is erg geschikt voor bijvoorbeeld, u raadt het al, een wijnproeverij!

De wand is gedecoreerd met oude aanzicht- en menukaarten, (koninklijke) herinneringen aan 60 jaar Echoput-geschiedenis. Ook zijn er een paar ornamenten van onze oude Jachtkamer in verwerkt.
Klik voor meer informatie en mogelijkheden
 Social Echo's
 

Hotel | Restaurant | Kookschool
Culinaire Shop | Meetings & Events
Amersfoortseweg 86 7346 AA Hoog Soeren (Apeldoorn)
Tel. +31 (0)55-5191248
 www.echoput.nl
 reserveringen@echoput.nl
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2017
Hotel & Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.


update your preferences 
unsubscribe from this list