+ Dit is waarom je als kok geen trek hebt in je eigen eten
delicious.
No waste
Caesar salad met Scotch eggs

Mocht het je ontgaan zijn: Scotch eggs zijn mollige eieren, verstopt in een royale laag worstvlees. Ze worden gepaneerd en daarna gefrituurd. Ook onze Oliver is fan van deze lekkernij, mits de dooier nog lekker zacht is. Voor deze vegetarische variant gebruiken we oud brood, doperwtjes en geurige dille. Gooi brood dus niet weg, maar geef het – volledig no waste – een nieuwe bestemming!

delicious.
Dossier
Ken je de voordelen van sous-vide koken al?

Sous-vide koken wordt steeds populairder onder thuiskoks. Niet zo gek: de techniek is simpel en het resultaat verbluffend. Je verpakt producten vacuüm en gaart ze heel gelijkmatig in een waterbad. Wat die techniek je oplevert?

Jamie Oliver-fans opgelet
Krijg Jamie's nieuwste boek cadeau!

Jamie Oliver biedt met EEN het ultieme gemakskookboek. Met meer dan 120 simpele, snelle recepten die allemaal te maken zijn in één (koeken)pan of ovenschaal. Dus elke dag lekker eten zonder lang in de keuken te staan en zonder veel afwas. Wie wil dat nu niet?

Ben je fan van Jamie én kookfanaat? Word dan nu abonnee en krijg het kookboek (t.w.v. € 32,50) cadeau bij een mini-abonnement op delicious.magazine!

delicious.
delicious.
Like, like, like
De beste Instagram-recepten van augustus

Iedere week posten we de meest smakelijke foto’s op Instagram. Gerechten waarvan je na één blik weet dat je ze in je mond wil stoppen. Drool-worthy zeggen ze dan aan de overkant van de plas: kwijl-waardig. Dit zijn de vijf beste recepten van deze maand.

Nieuw:
Dé culi-agenda voor 2023!

De delicious.jaaragenda 2023 heeft een handige ringband, veel schrijfruimte & maar liefst 33 onweerstaanbare recepten. Plus veel inspirerende en slimme tips & tricks uit onze delicious.keuken. Kortom: de perfecte agenda voor elke kookliefhebber & delicious.fan!

delicious.
delicious.
Ideaal voor een dinner party
Shepherd’s pie met zoete-aardappelpuree

Engelsen zijn dol op pie, waaronder shepherd's pie. Ook bij de Olivers staan ze regelmatig op tafel. Lekker, makkelijk te maken (en voor te bereiden) en zonder zorgen over de bodem die niet gaar wordt. Want een pie heeft geen bodem, alleen een dakje. 

delicious.
Geur ontrafeld
Dit is waarom je als kok geen trek hebt in je eigen eten

Het klinkt je vast bekend in de oren: je hebt uren achter het fornuis gestaan en wild geroerd in dampende, pruttelende pannen. De oven heeft geen moment rust gehad en dan, op het moment suprème, als het diner wordt opgediend, zit jij vol. Jawel, jij bent die chef die fantastisch kookt, maar zelf liever iets anders eet. Maar waarom eigenlijk? Dit is de impact van geur op je eetlust.

delicious.
delicious. deelt uit
Citytrip naar Jamie’s Londen!

Met Jamie Oliver als gasthoofdredacteur wisten we direct wat we weg wilden geven: een citytrip naar Jamie’s Londen! Je vertrekt vanaf elk treinstation in Nederland en reist 1e klas met NS International (Eurostar) naar Londen St. Pancras. Daar check je vervolgens in bij The Hoxton in een Cosy-room. Op de eerste avond hebben we een tafel voor 2 gereserveerd bij het restaurant The River Café, waar Jamie’s televisiecarrière begon. En schroom niet, want je stapt binnen met een riante waardebon in je broekzak!

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden