Aanbesteden tijdens corona | Masterclass Contract-en risicomanagement
Cobouw
contract- en risicomanagement
Online versie
Contract en risicomanagement

Steeds meer bouwprojecten falen doordat ze over het budget gaan en mijlpalen niet halen. Complexere nieuwe contractvormen en aanbestedingen maakt het niet gemakkelijker. Opdrachtgevers stellen hogere eisen en vragen scherpere prijzen; de marges zijn uiterst dun. 

Contract geen wondermiddel
Contract geen wondermiddel
De infrasector heeft weinig vertrouwen in Rijkswaterstaat als aantrekkelijke opdrachtgever. De opdrachtenstroom droogt snel op en het actieplan geldt uitsluitend voor nieuwe projecten. 
Aanbesteden tijdens corona crisis
Aanbesteden tijdens corona
Gas erop en denk vooral in mogelijkheden. “Blijf met elkaar in dialoog om de business draaiend te houden.” Die dringende oproep deed Rick Uringa, directeur van Cinfield, tijdens een webinar dat het adviesbureau op het gebied van tendermanagement organiseerde over kansen en dilemma’s rondom aanbesteden in deze coronatijden. 
Winstmarges gaan omhoog
Winstmarges moeten omhoog
Minister Cora van Nieuwenhuizen gaat jaarlijks de vitaliteit van de infrasector meten. Dat schrijft zij aan de Tweede Kamer in een toelichting op het actieplan van Rijkswaterstaat om in te grijpen in de grond-, weg- en waterbouw. 
Nieuwe verdienmodellen
Masterclass Contract-en risciomanagement
Masterclass Contract-en risciomanagement
Cobouw heeft samen met Nyenrode Business Universiteit een tweedaagse Masterclass ontwikkeld waarin je alle informatie krijgt om contract-en risicomanagement op de juiste wijze in jouw organisatie te implementeren. 
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright