Tot wel 65% korting op de mooiste wellnessresorts van Nederland en België.
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Online versie
 
Producten    Uitjes    Alle aanbiedingen
 
Een dagje wellness voor maar €14,50*
Een dagje wellness voor maar €14,50*

Profiteer van korting tot wel 65% en geniet van een ontspannen dagje wellness bij één van de tien mooiste wellnessresorts van Nederland en België. In deze nieuwsbrief ontvangt u een persoonlijke activatiecode waarmee u twee e-tickets éénmalig kunt aanvragen.
 
Verzilver nu uw unieke activatiecode: BWCDDC5MM5
 
Klik op de link onderaan deze mail, voer uw code in en ontvang twee e-tickets. Hiermee kunt u vervolgens, voor maar €14,50* per persoon, reserveren op de website van het wellnessresort naar keuze.
 
 
Let op: de beschikbaarheid voor deze actie is beperkt, reserveer snel online en garandeer uw reservering! Uw e-tickets zijn te verzilveren t/m 31 augustus 2023.

 
U kunt kiezen uit de volgende wellnessresorts:  Elysium, Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaSense, SpaWell, Thermen Holiday, SpaWeesp, Thermen Barendrecht en Hezemeer (BE).
 
    Activeer hier uw code    
*Voor SpaSense en Hezemeer is de prijs 17,50 p.p. Voor Thermen Barendrecht is de prijs 27,50 p.p. Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van 2,- p.p.

  Fantastische aanbiedingen   Meer dan 600.000 tevreden klanten   Eenvoudig en snel te bestellen
Wij horen graag van u! Zijn de aanbiedingen in deze e-mail relevant voor u?
PositiefNegatief
Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.
Afmelden

© 2023 DPG Media B.V. Alle rechten voorbehouden
Gebruiksvoorwaarden - Privacy statement - Service