Een dankbare Hemelvaartsdag

Lieve gasten,

Wat hebben wij al vele mooie voorjaarsdagen van uw gezelschap mogen genieten. Ook op deze Hemelvaartsdag kijken wij uit naar de tafels vol gezelligheid, fonkelend gevulde glazen en prachtige borden om uw gastronomische beleving compleet te maken.

In deze tijden zijn wij niet alleen dankbaar dat u de weg naar ons familiebedrijf weet te vinden, maar ook dankbaar voor ons geweldige team dat iedere dag weer vol passie, toewijding en een glimlach voor u klaarstaat.

Wij kijken er iedere dag weer naar uit om u te verwelkomen!

Met gastvrije groet,
De familie Klosse en het Echoput team
 
Menukaart bekijken en tafel reserveren
Laat een boom planten terwijl u geniet van een meerdaags arrangement! 🌳

Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers van ons familiebedrijf voor de komende jaren. Daarom zijn we onder andere een samenwerking aangegaan met Hotels for Trees.

Wanneer u meerdere nachten bij ons verblijft, kunt u er nu met de groene deurhanger gemakkelijk voor kiezen om uw tussentijdse kamerschoonmaak over te slaan. Als dank daarvoor planten wij een boom.

Gastronomisch genieten
met Pinksteren

 
Heeft u nog geen plannen voor het Pinksterweekend? Ons restaurant is geopend voor zowel lunch als diner op vrijdag, zaterdag en zondag. Combineer uw 4-, 5- of 6-gangenmenu met een heerlijke overnachting in een van onze royale kamers en suites. Ga er de volgende dag op uit in de omliggende natuur, fiets naar Park de Hoge Veluwe of breng een bezoek aan het vernieuwde Paleis het Loo dat onlangs haar deuren weer opende.

Alle ingrediënten om er een fantastisch Pinsterweekend van te maken! Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem telefonisch contact op met onze receptie.


Hotel & Restaurant  |  Meetings & Events  |  Kook & Wijnschool
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2021 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief