Volop actie te beleven in Rotterdam Ahoy
 
 
 
Primeur dames en vlekkeloze start voor Spaargaren
Een memorabele dag voor de wheelchair spelers: voor het eerst in de historie start vandaag in Rotterdam Ahoy een wheelchair toernooi voor vrouwen. Bij de primeur voor het ABN AMRO Open komen vandaag drie Nederlandse dames in actie op court 1 en 2.
​​​​​​​ 
LEES VERDER
Opluchting groot bij Botic van de Zandschulp
De liefhebbers moesten lang wachten, maar na Raemon Sluiter, Sjeng Schalken en John van Lottum in 2004 staan weer drie Nederlandse spelers in de tweede ronde van het ABN AMRO Open. Na Gijs Brouwer en Tallon Griekspoor overleefde ook Botic van de Zandschulp de eerste hindernis. ​​​​​​​
LEES VERDER
 
 
 
 
Experience de clinics!
Experience: Clinics
Niet alleen de spelers komen in actie tijdens het ABN AMRO Open, ook voor de vele fans in Rotterdam Ahoy is er genoeg te beleven.

Dagelijks zijn er verschillende clinics te volgen op het show court in Sports Plaza. Vandaag komen er weer diverse voorbij als service clinics, wheelchair clinic, volley challenges en zelfs een disco clinic!

BEKIJK HET PROGRAMMA 
Sinner is absoluut een winner
Felix Auger Aliassime
Als tiener was hij een skikampioen in Italië, nu excelleert hij in het mondiale tennis. Jannik Sinner is een winner, dat moge duidelijk zijn. ‘’Bij het skiën daal je misschien 90 seconden af en is één fout fataal. Bij het tennis kan je twee uur spelen, veel fouten maken en toch winnen’’, aldus de 21-jarige Italiaan, op donderdagavond bij het ABN AMRO Open een geduchte tegenstander voor nummer 1 Stefanos Tsitsipas.
MEER HIEROVER
 
 
Het 'nieuwe vlees' bij Restaurant GROEN 
Restaurant GROEN
Al decennialang prijkt er echt niet alleen tennis op het menu bij het ABN AMRO Open, maar dit jaar is het culinaire aanbod wel op heel bijzondere wijze uitgebreid. Met 'Groen’, een volledig vegetarisch restaurant van de Maison van den Boer-keten in één van de hallen van Rotterdam Ahoy, is na het kijken naar tennisballen echt niet alleen het traditionele eten van bitterballen een logisch vervolg.
LEES MEER
Iedereen laten genieten van deze mooie sport
Esther Vergeer Foundation
ABN AMRO wil de weg naar gelijke kansen versnellen. Dit doen we als oprichter en hoofdsponsor van het mannen- en vrouwen rolstoeltennistoernooi van het ABN AMRO Open, maar ook via onze samenwerking met de Esther Vergeer Foundation. 

​​​​​​​

KIJK WAT WE NOG MEER DOEN