Nieuwsbrief van 19-10-21 6:30:10
Online bekijken

Zonne-energie: belangrijker dan ooit

RHEINZINK-PV: frameloze solarpanelen voor het RHEINZINK felsdak

RHEINZINK-PV is het solarsysteem van RHEINZINK voor de perfecte integratie van zonnepanelen op een RHEINZINK felsdak. De extreem vlakke en frameloze monokristallijn solarmodules zijn in formaat afgestemd op de standaard felsbaanbreedte.

Waterkerend dakelement oplossing voor indak PV-systemen

Met zonnepanelen toegepast als een indak-systeem creëer je een mooi esthetisch dak. Niet verwonderlijk dat steeds meer gekozen wordt voor een dergelijk systeem in plaats van een opdak-systeem waarbij de PV-panelen op de pannen komen. Maar welke invloed heeft de toepassing van een indak-systeem op de dakconstructie? IsoBouw geeft je enkele cruciale aandachtspunten.

Zonne-energie speelt belangrijke rol bij ingrijpende renovatie

Sinds 30 juni 2021 moeten bij een ingrijpende renovatie van een woning of ander gebouw maatregelen worden doorgevoerd om een vastgestelde minimale hoeveelheid hernieuwbare energie op te wekken. Er zijn verschillende manieren om hieraan te voldoen, maar zonne-energie speelt hierin een belangrijke rol.

Solar Energie dakpannen

Nelskamp ontwikkelde geïntegreerde en samengevoegde systemen om zonne-energie met dakpannen te combineren, zowel voor warm water als voor elektriciteit. Zonne-energie opvangen via het hellend dak is interessant, maar de wens is om de functionaliteit én de esthetica van het pannendak te bewaren.

Hernieuwbare energie

Caleffi is sinds 1961 actief in het fabriceren van onderdelen/appendages voor de centrale verwarming en hoort bij de belangrijkste fabrikanten op internationaal niveau. Ook op het gebied van alternatieve energie levert Caleffi onderdelen voor toepassingen voor zonne-energie, geothermische installaties en biomassa.

Uniek: platdakraam op zonne-energie

Het FAKRO platdakraam kenmerkt zich door strak design, maximale lichtinval en hoge thermo-isolerende waarden. Aan dit imposante rijtje kenmerken heeft FAKRO inmiddels ook solar toegevoegd. FAKRO is hiermee de enige aanbieder van een platdakraam dat volledig werkt op zonne-energie.
 
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.