Nieuwsflits november 2022

Beste nieuwsbrieflezer,
 

 Een EFFIE! 
Afgelopen week wonnen we een EFFIE, dé reclameprijs voor effectiviteit. De campagnedie we ontwikkelden voor het Vergeten Kind is een prachtig voorbeeld van hoe mooi en impactvol ons werk kan zijn. Meer dan honderdduizend mensen kwamen in actie, veel van hen werden donateur en door een actieve samenwerking met het PR-bureau 2Twintig én Het Vergeten Kind zelf zorgden we voor reuring onder publiek, de sector en bij de overheid. Het resultaat? Het opsluiten van kinderen in de jeugdzorg gaat stoppen. 

 CAMPAGNETIJD 
Natuurlijk krijgt een EFFIE veel aandacht en daar zijn we ook trots op, maar met dezelfde energie werken we op dit moment aan een stevig aantal campagnes. Nog niet alles is live, maar deze campagnes kun je al tegenkomen:

SOS-Kinderdorpen. We ontwikkelden een urgentie campagne om aandacht en donaties te vragen voor kinderen die klap op klap te verduren krijgen.

Hartstichting. We ontwikkelden een nieuwe propositie en commercial om aandacht te vragen voor het meten je bloeddruk én het donateurschap van de Hartstichting. Op diverse kanalen te zien, waaronder deze week op de Ziggo Dome… 

Het Vergeten Kind. We ontwikkelden niet alleen een publiekscampagne, maar de afgelopen maanden ook de kerncommunicatie voor Het Vergeten Kind. We vertaalden de uitkomst van een positioneringstraject in centrale en activerende communicatie. Het resultaat is online op diverse platforms te zien.

De komende weken komen er nog veel meer campagnes online waarmee we mooie resultaten hopen te realiseren. Stay tuned!

 UITNODIGING 

In deze laatste en drukke periode van het jaar is het ook goed om even stil te staan en vooruit te kijken. Dat gaan we doen op 29 november tijdens WhatsNext, het event van Happy Horizon waarin een groot aantal specialisten spreken over de belangrijkste trends en ontwikkelingen. 

Vanuit Happy Horizon Non-profit spreken we over het verbinden van je doelgroep aan jouw merk, maar er zijn ook veel andere sessies, over bijvoorbeeld dé factoren voor digitaal succes, TikTok, het belang van A/B testen en een inspirerende lezing van neurowetenschapper Mark Tigchelaar.

Hartelijke groet!

Namens iedereen bij Happy Horizon Non-profit,
Wieb van de Donk
managing partner | creative


Volg ons

Volg ons

Volg ons

Like ons

Meld je ook aan voor deze nieuwsbrief »
Copyright © 2022 Happy Horizon Non-profit, alle rechten voorbehouden

Afmelden voor de nieuwsbrief doe je hier.







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Happy Horizon Non-profit · Ellermanstraat 23 · Amsterdam, 1114AK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp