Er zijn steeds meer mensen binnen jouw Vereniging van Eigenaren met een elektrische auto, en dus moet er nagedacht worden over het plaatsen van oplaadpunten. Hoe pak je dat aan? In dit artikel helpen we je op weg! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Nieuwste artikelen van 26-06-2024

Een eigen oplaadpunt met een VvE: hoe pak je dat aan?

Er zijn steeds meer mensen binnen jouw Vereniging van Eigenaren met een elektrische auto, en dus moet er nagedacht worden over het plaatsen van oplaadpunten. Hoe pak je dat aan? In dit artikel helpen we je op weg!

Elektrische bakfiets kopen? Lees eerst deze tips!

Moet je dagelijks een eind stel kinderen naar school vervoeren en kun je daar wel wat (trap)ondersteuning bij gebruiken. Dan is een elektrische bakfiets natuurlijk ideaal. Bij de aanschaf van zo'n gevaarte zijn er wel een paar dingen om over na te denken. Je leest er alles over in dit artikel!

Waar voor je geld: 5 krachtige bluetooth-speakers voor in de zomer

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Ben je op zoek naar een robuuste draadloze speaker die je overal kunt gebruiken? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot.

🍦 IJs maken met ijsmachines: deze zijn er en zo werken ze!

Voor een lekkere ijscoupe of een verfrissende sorbet hoef je de deur niet uit. Laat het aanbod uit de supermarkt lekker voor wat het is en ga thuis aan de slag. Pak je het old school aan met handmatig roeren, of zet je een van de drie handige keukentools in en bespaar je tijd voor een heerlijk en professioneel resultaat?

Bescherm je gegevens en bestanden tegen diefstal via phishing

Cybercriminelen breken bij organisaties in om gevoelige gegevens te stelen, en soms treffen ze Nederlandse partijen. Ook jouw eigen (persoons)gegevens kunnen bij zo'n diefstal betrokken zijn. Iedereen moet hier rekening mee houden. Bescherm jezelf en wees op je hoede voor phishingmail en nepberichten.

Help jij ons ID.nl te verbeteren?

ID.nl brengt graag in kaart hoe wij jou in de toekomst nog beter kunnen helpen op het gebied van onze producten en diensten. Wil jij ons hierbij helpen? Wij zouden het erg op prijs stellen! Het invullen kost je slechts 3 minuten en de enquête is geheel anoniem.

Ga naar de enquête

Door mee te doen aan deze enquête ga je akkoord met het privacy statement van Reshift Digital B.V.

Wandelen en fietsen buiten de gebaande paden met Komoot

Reis je naar een minder bekende bestemming? Zie dan maar eens een mooie route uit te stippelen. Plaatselijke wegwijzers zijn soms onduidelijk en het is maar de vraag of je daarmee alle lokale hoogtepunten te zien krijgt. Met Komoot volg je over de hele wereld adembenemende wandel- en fietsroutes buiten de gebaande paden.

🍕Elke dag iets anders op de BBQ: van pizza tot paella🥘

We kennen allemaal wel de hamburger en steaks van de barbecue. Maar je kunt met een barbecue en wat accessoires zoveel meer lekkers op tafel zetten. Heb je zin in een culinair avontuur op het rooster? Met deze ideeën steek je avond na avond de barbecue aan en eet je toch elke keer wat anders.

Review Philips 65PUS8909/12 – Strijdvaardig, maar is dat voldoende?

Philips gooit al enkele jaren hoge ogen met ‘The One’ serie die voor een mooie prijs alle belangrijkste features wil aanbieden. De 65PUS8909 is de nieuwste versie, met een nieuw smart tv-systeem en nieuwe afstandsbediening. Maar kan The One de strijd nog aan in dit segment?

Hehe, eind-de-lijk zomer! Dit is waarom je goed moet smeren

Niets zo lekker (vooral na al die weken met regen) dan eindelijk lang in de zon gaan zitten. Maar (te)veel blootstelling aan zonlicht en de UV-stralen van de zon is schadelijk. Goed smeren is dus heel belangrijk. Maar hoe kies je de beste bescherming voor jouw huid? ID.nl helpt je uit de (zonne)brand!

Hoe groepeer je speakers met Chromecast?

Chromecast-speakers kun je combineren in groepen die simultaan hetzelfde nummer of dezelfde playlist afspelen. Hoe je zo'n groep precies maakt, leggen we uit in dit artikel.

De populairste prijsdalers geselecteerd door Kieskeurig.nl

LG OLED65C35LA - € 1.449,00 (11% korting)

Bekijk nu

Polar Ignite 3 - € 130,68 (13% korting)

Bekijk nu

JBL LIVE 460 NC - € 59,99 (26% korting)

Bekijk nu

Mogelijk gemaakt door:


Achteraf betalen, hoe doe je dat verstandig?

Achteraf betalen heeft een slechte naam en dat is niet voor niets. Het brengt mensen in de verleiding om iets te kopen met een lege bankrekening. Als terugbetalen dan niet lukt, loopt de schuld snel op, want de kosten zijn hoog. Maar soms is een beetje uitstel van betaling ook gewoon handig. Hoe regel je dat op een verantwoorde manier?

Je Gmail-account verwijderen, zo doe je dat zonder gegevensverlies

Je hebt al eeuwen een Gmail-account, maar je bent op het punt gekomen dat je ervan af wilt. Misschien ben je het account ontgroeid dat je als zestienjarige hebt aangemaakt en werk je liever met een andere provider of stoot het privacybeleid van Google je tegen de borst. En wat te denken van het account van een overleden familielid? Hoe kun je in dergelijke situaties een Gmail- of Google-account definitief verwijderen?

Review Denon Perl White – Met een personal touch

De Denon Perl White is een set oordoppen die een hoop dingen goed doet. Het merk combineert een stijlvol ontwerp met unieke audiofuncties, zonder daarvoor meteen de hoofdprijs te vragen. Echter, met een prijs van 199 euro betekent dat niet dat je helemaal niets hoeft in te leveren op kwaliteit.

Zo verander je de standaardbrowser op Android en iOS

Ook al gebruik je Android, dan nog ben je niet verplicht de Google Chrome-browser te gebruiken. En datzelfde geldt wanneer je een iPhone gebruikt: dan is Safari niet je enige optie. Maar hoe stel je dan een nieuwe standaardbrowser in? We leggen het uit.

Wielrennen: zo maak je een goede start

Wielrennen is een geweldige sport waarbij je ook nog eens je omgeving ontdekt. Je verbrandt makkelijk calorieën en geniet van de vrijheid. Hoe start je met deze prachtige sport en hoe bouw je conditie op?

Kun je nog anoniem surfen? Met deze instellingen verberg je jezelf online

Welke basismogelijkheden zijn er om je zo anoniem mogelijk op internet te bewegen, met een normale computer en browser? Je hoeft niet per se specialistische kennis te hebben of allerlei toeren uit te halen! Met een paar eenvoudige zaken, waarover je waarschijnlijk al beschikt, ga je een stuk veiliger te werk.

Waar voor je geld: 5 zéér goedkope soundbars van max 200 euro

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Ben je op zoek naar een goedkope soundbar waarmee je het tv-geluid kunt verbeteren? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot.

🧳 5 Android-functies waarmee je reist zonder zorgen

Een goede voorbereiding is het halve werk. In dit artikel benoemen we vijf apps en functies op Android die je kunnen helpen zorgeloos op reis te gaan. Voor deze mogelijkheden hoef je niets te downloaden, aangezien alles al op je smartphone staat.

Waarom je de Citroën ë-C3 Aircross niet voor je vrienden moet kopen

Van de messcherp geprijsde Citroën ë-C3 is nu ook een ruimtelijke SUV-variant te bestellen: de ë-C3 Aircross. Dit model blijft met zijn prijs ruimschoots onder de 30.000 euro. Als hybride is het nieuwe model zelfs met een derde zitrij verkrijgbaar, als EV past dat extra bankje er niet in. Zodat je vrienden wel eens voor een onaangename verrassing kunnen komen te staan ...

Review Fairphone Fairbuds – Repareerbaar en milieuvriendelijker

Voor nog geen 150 euro kun je de Fairbuds van Fairphone aanschaffen. Dit is een setje duurzame(re) oordoppen waarvan je verschillende onderdelen thuis zelf kunt vervangen. Daarnaast zijn de oordopjes ‘e-waste neutraal’ en worden veel materialen hergebruikt.

Reshift Digital B.V  © 2024 ID.nl
Nijverheidsweg 18 2031 CP Haarlem

Niet langer mails ontvangen? Afmelden