Nieuwsbrief van 29-3-18 6:47:00
Online bekijken

Een flexibele onderwijsomgeving
voor een elastische geest

Een flexibele onderwijsomgeving

Met mobiele wandsystemen creëert u de flexibele omgeving waarin perfect geanticipeerd kan worden op veranderingen in het onderwijs. Denk aan groei en krimp en aan het anders inrichten van de leeromgeving. Wilt u van twee (of meer) klaslokalen één flexibele ruimte maken of kiest u juist voor het multifunctioneel maken van uw aula of andere grote ruimte? BREEDVELD is de aangewezen partij.

Faay bouwt KINGSIZE

Met Kingsize panelen van Faay bouw je sneller en slimmer. Deze prefab casco binnenwanden worden tijdens de ruwbouw, geplaatst. Elektra, alle uitsparingen voor waterleidingen etc. worden in de wand geïntegreerd. Hierdoor ontstaan er multifunctionele panelen die op de bouwplaats alleen nog moeten worden gemonteerd. Frezen in massieve steen- of gipsachtige muren van sleuven voor de buizen en wandcontactdozen is niet nodig, dus nagenoeg geen stof en rommel meer op de bouw.

Gietvloeren met de kwaliteit van lak

Vernieuwing is belangrijk, bijvoorbeeld met watergedragen coatings waarmee we de wereld weer een stukje duurzamer kunnen maken. HIM Products is ondergebracht bij de Korthals Groep en richt zich op vernieuwende, duurzame vloeroplossingen. Door de samenwerking kan HIM haar industriële en decoratieve vloerafwerkingen naar een volgend niveau tillen als het gaat om kwaliteit en kleurechtheid.

Uniek uitzicht voor Hilversumse villa op groenrijke omgeving

In de oudere wijk Trompenberg in Hilversum staat een uniek ontwerp van Bureau MT. De bestaande woning heeft plaats gemaakt voor een nieuwe, moderne villa: villa Trompenberg. Contrast en het binnen-buitengevoel staan bij deze villa centraal. Om dit te realiseren koos Bureau MT onder andere voor het Methermo®XL aluminium schuifraam van Metaglas.

Voorkom een grote brand en red levens

Met Q-Fog verplaatsbare watermist sprinkler worden levens gered en een grote brand voorkomen. Het Q-Fog brandbeveiligingssysteem is een gemakkelijk te plaatsen en ook weer te verhuizen volautomatisch brandbeveiligingssysteem. Het Q-Fog basismodel geeft een geteste en bewezen werkzame brandbescherming voor een kamer met een volume van 60 m3. Bij een plafond hoogte van 2,40 m geeft dit een beschermd oppervlak van 25 m².

Cobouw Café Leeuwarden: 12 april

Is er in de bouw voldoende aandacht voor kwaliteit, esthetica en cultuur? Of is verduurzaming en tempo maken hoofdzakelijk van belang?
 
Praat mee tijdens Cobouw Café Leeuwarden op 12 april.
Meld u aan via: http://intern.cobouw.nl/cobouw-cafe-leeuwarden
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.