Stel je een winkel voor waar je je helemaal thuis voelt: De verkoper kent je naam, weet wat je leuk vindt en kan snel schakelen om je van dienst te zijn met je specifieke behoefte. Zo’n ervaring wil je je klanten online ook bieden. Met een digital experience platform (DXP) lukt dat.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
TV
 
 

Beste **vornaam**,

Stel je een winkel voor waar je je helemaal thuis voelt: De verkoper kent je naam, weet wat je leuk vindt en kan snel schakelen om je van dienst te zijn met je specifieke behoefte. Zo’n flexibele ervaring wil je je klanten online ook bieden. Met een digital experience platform (DXP) lukt dat.

Hoe haal je het meest uit je DXP en waar moet je op letten als je op het punt staat een nieuw systeem aan te schaffen?

In de digital experience platform collectie op Emerce TV vind je drie cases van bedrijven die recent de overstap maakten naar een nieuw systeem.

De DXP collectie is vanaf 12 december te vinden op Emerce TV. Meld je nu alvast aan en mis de release niet>

 
 
 
Een internationaal klantportaal

Maaike de Rover (Huisman) 

Een internationaal klantportaal

Huisman, een internationaal bedrijf in de maritieme sector, heeft net de pilotfase van ‘MyHuisman’ afgerond. Op dit internationaal gefocuste B2B klantportaal kunnen klanten niet alleen nieuwe onderdelen bestellen, maar bijvoorbeeld ook hun maintenance dashboard inzien. Hoe werkt dit systeem aan de achterkant? 

Zet op kijklijst >
 
 
Snel schakelen met headless

Roel van Alebeek (e-commerce implementatiespecialist)

Snel schakelen met headless

De casus van supermarkt Coop laat zien hoe een flexibel systeem je helpt problemen sneller en effectiever op te lossen. Voor traditionele frontends was het doorberekenen van de op 1 juli ingevoerde Single Use Plastic toeslag een uitdagende klus, voor COOP met zijn headless systeem was het zo geregeld. Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk allemaal met headless en DXP?

Zet op kijklijst >
 
 
90 websites in 1 systeem

Bjorn Kreijen (Boels)

90 websites in 1 systeem

Verhuurbedrijf Boels voegde meer dan 90 websites samen om tot een one-stop-shop te komen. Ook introduceerde het bedrijf een self-service portal. Hiervoor voegden ze een grote hoeveelheid systemen samen op een DXP. In deze video gaan we in op de journey van de klant, de organisatie en de techniek. Waarom was deze switch nodig en welke keuzes maakte Boels bij de implementatie van nieuwe systemen? 

Zet op kijklijst >
 
 

Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware met ondersteuning van Ematters marketing & data engineers.
Wil jij ook meer halen uit emailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.