Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over hoe je moet herstellen van een sleutelbeenbreuk en hoe je het beste kunt afdalen.
Fiets
Een gebroken sleutelbeen, hoe herstel je verstandig?

Smak. Krak! En dan? Een gebroken sleutelbeen komt zo vaak voor bij wielrenners en mountainbikers, dat je geneigd bent te denken dat het niet zoveel voorstelt. Toch kun je zo’n breuk maar beter serieus nemen. Hoe herstel je verstandig van deze fractuur?

Fiets
Angst voor afdalen

De volgende vraag werd ingestuurd: ‘Ik vind klimmen het mooiste dat er is. Maar voor de afdaling heb ik soms wat angst. Hoe kom ik daarvan af en wat zijn de tips om zo veilig mogelijk te dalen?’

Fiets
Trek Madone Gen 8

De Trek Madone Gen 8 is volgens Trek ‘licht als Émonda, snel als Madone’. Daarmee volgt het Amerikaanse merk de trend waarbij het verschil tussen aero- en klimfietsen verdwijnt.

Advertorial
Fiets
Veilig de nacht door – alles wat je moet weten over fietsverlichting!

Zonder goede en duurzame fietsverlichting hebben fietsers in de herfst- en wintermaanden vrijwel niets buiten te zoeken. Goede voor- en achterlichten zorgen voor de nodige veiligheid en zichtbaarheid in het verkeer. En helmlampen zorgen voor veel fietsplezier bij offroadtochten met mountainbikes of gravelbikes. Maar welke lamp is geschikt voor welk gebruik en vooral, wat mag ik op mijn fiets monteren?

Fiets
Fiets #10 met indoorspecial

Fiets #10 ligt in de winkel, met een lekker mix van race, gravel en mtb. Inclusief een leuke bijlage over indoorfietsen! In het oktobernummer van Fiets vind je weer een lekkere mix over je favoriete hobby. Deze editie is online te bestellen voor slechts € 6,99. Verzending naar een adres in Nederland is gratis.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden