3x slecht voor je gezondheid, recepten voor kleine (camperkeukens) de leukste Duitse voetbalsteden
Zin Magazine 06

Zin Magazine 06

Fotograaf op je 64ste, Interview Ricky Koole & Uitwaaien langs de noordzeekust
Zin
‘Ik werd zo’n vrouw die ik nog had willen zijn. Zo’n zeurende’
HIj en zijn voetbal

Het is er overal en altijd. Voetbal. Zeker deze zomer, als het EK wordt gespeeld. Daar kun je last van hebben, zoals journalist Merel Brons met haar iets té fanatieke lief.

Zin
10 x lekker scoren
De leukste Duitse voetbalsteden

Wanneer deze zomer menig voetbalfan zijn of haar favoriete elftal achterna reist naar een van de tien Duitse EK-voetbalsteden, dampt het niet alleen in de stadions. Van Hamburg tot München en van Düsseldorf tot Berlijn: deze voetbal-thuishavens hebben nog veel meer leuks in petto!

Zin
Value Machine Fund
Hét Warren Buffett-pakket al aangevraagd?

Inclusief onze bestseller en 500+ (!) aandelenanalyses. Vraag gratis aan. Het geheim achter de strategie van ’s werelds rijkste belegger onthuld…

Zin
Snel, makkelijk & gezond
Recepten voor kleine (camper)keukens

Van camperproof paella tot kooktips voor in de camper. Op het food platform Camperkeuken deelt reis- en foodblogger Rosanne recepten speciaal voor in de camper, caravan of op de camping. Want ook met maar 2 gaspitjes, zet je snel en makkelijk gezonde én heerlijke gerechten op de (uitklap)tafel. 

Zin
‘Ik wilde een boek schrijven dat ertoe doet’
Schrijver Patricia Snel

Ze hadden heimwee, gebrek aan liefde en leefden een monotoon leven vol ziektes en epidemieën in niemandsland. Toen schrijver Patricia Snel in aanraking kwam met het verhaal van twee van hen, besloot ze De vondeling van Veenhuizen te schrijven. Opgedragen aan alle 8600 kinderen die destijds naar de kinderkolonie werden gestuurd.

Zin
De checklist nabestaanden helpt u verder 
De Belastingdienst

Als je partner of een naast familielid overlijdt, komt er veel op je af. Ook de Belastingdienst vraagt je een aantal zaken te regelen. Onze online checklist nabestaanden helpt je hierbij. Met een persoonlijk overzicht van wat je nog moet regelen.

Zin
3x slecht voor je gezondheid
Een gewaarschuwd mens…

Van het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen tot het slikken van medicatie. Soms zijn gewoonten niet goed voor je gezondheid, ook al heb je het misschien niet direct door.

Zin
Maak nu voordelig kennis! 
Plus Puzzels

64 pagina's vol puzzelplezier met o.a. Zweedse puzzels, sudoku's en meer in Plus Puzzels. En ontvang nu een gratis Taalspellen special, perfect voor taalspelletjes liefhebbers!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden