Welke stappen heeft u al gezet in de zero-emissie transitie?  Bekijk deze email in uw browser.

Van ambitie naar realiteit 

 
Het wegtransport staat voor uitdagingen die de grootschalige inzet van zero-emissie voertuigen bemoeilijken. Denk daarbij aan de kosten voor het rijden op waterstof, de beperkte actieradius van batterij-elektrische trucks en de huidige capaciteit en beschikbaarheid van laadstations. Hoe zetten we als sector de volgende stap op weg naar nul? 

Tijdens het Congres Zero-emissie Wegtransport gaan we met de sector het gesprek aan. Wat gaat er goed? Waar lopen we tegen aan? Hoe tackelen we deze uitdagingen? Maar vooral, hoe kunnen we elkaar versterken?
 
   
 
Programma
​​
Tijdens het inhoudelijke dagprogramma komen topsprekers aan het woord. Een van de sessies is een panelgesprek met Jan Schouten (Volvo Trucks), Bart Banning (ABN Amro) en Rick Suurmond (Impuls Zeeland). Zij duiken in de uitdagingen van de zero-emissie transitie en delen hun ervaringen. Bekijk hier het volledige programma.
Praat mee en ontmoet de sector
 
Praat mee over zero-emissie wegtransport, ontdek welke innovaties kunnen helpen de huidige uitdagingen te tackelen én ontmoet de sector. Schrijf u vandaag nog in voor het Congres Zero-emissie wegtransport.

Dan ontmoet ik u graag op 19 september in Utrecht!​
Met vriendelijke groet,


Zoey Leigh Hendrickx
Project- en programmamanager

zoey.hendrickx@nt.nl
+31 (0)6 186 830 95







 
Partners

 


Organisatie
​​​​​​
​​​​​​Congres Zero-emissie Wegtransport wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport en is een uitgave van ProMedia Group. 
 
ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
Nederland