Nu online! Een geheel nieuwe reis:
Vancouver Island Treasures
Vanaf nu boekbaar! De compleet nieuwe reis: Vancouver Island Treasures. Deze 16-daagse reis is gefocust op Vancouver Island en de Indigenous cultuur. Het eiland kent een rijke geschiedenis van verschillende Indigenous nations, de excursies die bij deze reis zijn inbegrepen worden dan ook gerund door deze first nations. 

Lees snel verder en ontdek meer over deze unieke reis.
Bekijk onze 'Vancouver Island Treasures' reis hier!
Duik in de geschiedenis van de Indigenous cultuur
Ontdek de mooiste plekken en verdiep je in de rijke Indigenous geschiedenis van Vancouver Island. Met deze Does Deep Desires reis ga je in een rustig reistempo langs de parels van Vancouver Island. Je zult versteld staan van de prachtige natuur en Indigenous cultuur op het eiland. Na het verkennen van de bruisende stad Vancouver, stap je meteen op de ferry richting Vancouver Island op zoek naar alle prachtige 'treasures'. Vancouver Island staat bekend om het Pacific Rim, prachtige stranden en het wildlife. Dompel je onder in de cultuur en geniet van de rust en natuur!
Bekijk & boek hier jouw droomreis naar Vancouver Island!
Verborgen parel op Vancouver Island: Port Renfrew
Bij Doets Reizen streven we er altijd naar om jou een reiservaring te bieden die alle unieke schatten van een bestemming omvat. Daarom hebben wij
Port Renfrew toegevoegd in deze reis, zodat jouw droomreis compleet is met alle bijzondere locaties. 

Deze plaats staat bekend om waanzinnige verborgen stranden die je alleen te voet kan bereiken en natuurlijk het prachtige Botanical Beach, waar met eb de getijdenpoelen bloot komen te liggen. Deze zitten vol met zeeleven, waaronder zeesterren, zeeanemonen, zee-egels, krabben en kleine vissen.
Stuk voor stuk unieke excursies
De excursies in deze reis zijn niet zomaar voor je gereserveerd. Alle excursies worden zorgvuldig geleid door leden van de First Nations, die jou persoonlijk meenemen op een reis door de rijke geschiedenis, cultuur en overvloedige wildlife van Vancouver Island. Verwacht een diepgaande ervaring, doordrenkt met lokale kennis en verhalen, terwijl je de pracht van dit eiland verkent.
Meer informatie
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.