Vaccinatieadvies | kosten en afspraak maken | webversie

GGD Reisvaccinaties

Zuidoost-Azië is een geliefde bestemming voor veel reizigers. Indonesië, Thailand, Vietnam of een combinatiereis, alles is mogelijk. Bereid je goed voor en zorg dat je vaccinaties op orde zijn. In Thailand komen bijvoorbeeld een aantal infectieziekten voor die je vakantie behoorlijk kunnen verpesten. Vraag bij GDD Reisvaccinaties advies over vaccinaties, malariapillen en andere maatregelen om van jouw reis je droomreis te maken.

Een afspraak maken
Vaccinatie advies per land
Voor, tijdens en na de reis
Vaccinatie: wat zijn de kosten?
GGD Reisvaccinaties consult

In Zuidoost-Azië komen ziekten voor zoals Hepatitis A. Een vaccinatie beschermt. Wil je weten welke vaccinaties nog meer nodig zijn voor jouw favoriete land?

Naar GGDReisvaccinaties.nl →
Muggenziekten

Muggenziekten

Word jij ook altijd wakker van muggen? In Zuidoost-Azië zitten muggen die bijvoorbeeld. malaria of dengue overbrengen. Voor malaria krijg je tegenwoordig vaak een noodbehandeling mee. Lees hierover op GGDReisvaccinaties.nl

Wist je dat?

Wist je dat…

je in Zuidoost-Azië ook rabiës (hondsdolheid) kunt oplopen? Honden, apen, vleermuizen kunnen de ziekte overbrengen door een beet, krab of lik. Hoe voorkom je dat en wat moet je doen als er iets is gebeurd? Lees het in de app GGDreistmee.

Muggenalarm

Muggenalarm!

Wil jij deelnemen aan een uniek onderzoek naar bescherming tegen muggen? Geef je dan op voor het ZOEM-onderzoek en doe mee via de app GGDreistmee. Aanmelden kan vanaf 15 juli a.s. Jouw hulp is belangrijk! Ga naar ZOEM.INFO

Uitleg video: Hoe werkt een spreekuur?

GGD Reisvaccinaties video

Je vakantie is geboekt, reisverzekering geregeld, je paspoort is nog geldig. Een afspraak voor vaccinaties maak je via de website van de GGD. Maar hoe werkt dat spreekuur?

Bekijk het filmpje →

GGD Reiswebshop

GGD Reiswebshop

Een klamboe, ORS tegen uitdroging, DEET, zonnebrandcrème of een reisgids. Dit en nog veel meer vind je in de GGDreiswebshop.

Bezoek de webshop →

Blog: Raften in de jungle van Thailand

Blog: raften in Thailand

Wilma reisde met haar gezin naar Thailand en ging daar raften. Hoe dit afliep?

Lees de blog →
Reis gezond gids

Disclaimer | Over GGD | Locaties | Contact

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
GGD

Je ontvangt deze mailing van een ZuidoostAzie.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op Afmelden.