Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
  | Dienstverlening 16 mei 2018
Opinie | Vergroot je online team: vier tips hoe je dit organiseert
 
Stel je eens voor. Jouw online team breidt zich het komende halfjaar uit met twee collega’s. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Onze blogger Pieter Pinxten deelt tips uit zijn praktijk om het voor elkaar te krijgen.
 
Lees meer
 
Mening gevraagd over archiveren overheidswebsites
 

Een website archiveren, hoe doe je dat? Het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) heeft een conceptrichtlijn hiervoor opgesteld die onder meer gemeenten moet helpen. Reacties zijn welkom tot 4 juni.

 
Lees meer
 
Advertorial
VIND Video: interactieve video’s op uw eigen website
 

Wilt u dat de inwoners van uw gemeente nóg sneller een antwoord krijgen op hun vragen? Zonder uw KCC meer te belasten? De oplossing is VIND Video. Uw producten voor burgerzaken en het sociaal domein in videovorm op uw eigen website. De video’s zijn interactief en in begrijpelijke taal. Ze voldoen bovendien aan alle drempelvrije eisen.

 
Meer weten?
Kamerbrief: ontwikkeling van gemeentelijk scheidingsloket
 

Zo min mogelijk kinderen de dupe laten worden van de scheiding van hun ouders: dat is de ambitie van het programma Scheiden zonder Schade. De komende jaren wordt onder meer gewerkt aan een gemeentelijk scheidingsloket.

 
Lees meer
 
Nijkerk in hoger beroep tegen Wmo-uitspraak
 

De gemeente Nijkerk gaat zoals verwacht in beroep tegen de rechterlijke uitspraak die het Wmo-beleid van veel gemeenten op losse schroeven zet. Het gaat hierbij om het bepalen van aantal uren huishoudelijke hulp.

 
Lees meer
 
RDW peilt belangstelling bezorgen rijbewijzen
 
Lees meer
 
VNG roept op tot samenwerking bij digitalisering
 
Lees meer
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op het e-mailadres:
newsletter@newslettercollector.com