herfsttip: avontuurlijk wandelen in wonderschoon Wallis | win: filmkaartjes én boeken |

SUPER DEAL!

SUPER DEAL!

Zin Magazine 10: slechts € 3,75 (inclusief gratis verzending)
Zin
Bestel Windveren en ontvang er een ‘handgeschreven’ songtekst bij
Het nieuwe album van Boudewijn de Groot

Om naar uit te kijken: in Zin Magazine 12 (13 oktober in de winkel) hebben we een mooi interview met zanger, schrijver en componist  Boudewijn de Groot. Volgende maand verschijnt ook De Groots nieuwe album Windveren op vinyl en cd (+boek). Dat is nu al te bestellen. Doe je dat t/m 11 september dan ontvang je er een handgeschreven en gesigneerde songtekst van één van de singles op het album bij. (Het gaat om een genummerde print van het originele handgeschreven en gesigneerde document.)

Zin
Ook voor de niet diehard avonturier!
Actieve vakantie in het Zwitserse Wallis

Wallis ligt in het zuiden van Zwitserland en grenst aan Frankrijk en Italië. De 47 imposante bergtoppen die in deze bijzondere regio boven de 4000 meter uitstijgen, zorgen voor een onvergetelijk uitzicht. Vier tips voor avontuurlijke hikes.

Zin
Hyenahonden
Kort verhaal van Margriet de Moor

Lachen en huiveren tegelijkertijd. De veelgeprezen schrijver Margriet de Moor weet van het ogenschijnlijk alledaagse, soms zelfs ronduit lelijke, pure schoonheid te maken. Ze blijkt een stilist als geen ander, zo ook in dit verhaal, dat zich afspeelt in een roerige dierentuin. Veel leesplezier! Oh ja, onderaan de blog de mogelijkheid om Margriets nieuwe boek te winnen!

Zin
Vanaf 22 september in de bios
Entre deux mondes met Juliette Binoche

In Entre deux mondes gaat schrijver Marianna (Juliette Binoche) undercover voor haar volgende boek. Bij een groep schoonmaaksters ontdekt ze de wederzijdse steun en solidariteit. Kan ze daar deel van uitmaken zonder haar identiteit te onthullen? Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten voor de film?

Zin
De grootste fototentoonstelling in de Benelux
BredaPhoto Festival

Genieten van het historische stadscentrum van Breda én het werk van zo'n 50 internationale fotografen: dat kan op de tiende editie van BredaPhoto Festival. Verspreid over binnen- en buitenlocaties wandel je langs een breed scala aan werk. Van interdisciplinaire installaties en videowerken tot documentairefotografie.

Zin
Interview + win-actie
Jaap Robben schreef de prachtige roman Schemerleven

Hij werd in 2009 als stadsdichter van Nijmegen gevraagd een gedicht te schrijven ter nagedachtenis aan overleden kinderen die tussen 1950 en 1980 werden weggenomen bij de bevalling. Het liet Jaap Robben vanaf dat moment niet meer los. Resultaat: de indrukwekkende roman Schemerleven: Na het plotse overlijden van haar man Louis komt de 82-jarige Frieda Tendeloo in een verzorgingshuis terecht. Ineens is ze weer alleen na een huwelijk van meer dan een halve eeuw. Maar in plaats van rouw om Louis dringt zich een verzwegen verdriet aan haar op… Lees het interview en maak kans op het boek!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden