Perentaart-recept, weekendtip, winactie (3 hangplanten) en meer herfstmoois.
Seasons

favoriet recept

Perentaart met zoute karamel en walnoten

Zo van de boom de pan in. Nu de appels en peren rijp zijn, liggen de heerlijkste herfstgerechten binnen handbereik. Maak familie en vrienden blij met deze overheerlijke perentaart met zoute karamel en walnoten.

Seasons

winactie

Set van 3 hangplanten

Nu buiten het meeste groen langzaam verkleurt naar rood en bruin, halen we groen in huis. Voor hangplanten is altijd een plek te vinden. Seasons mag 5x een set van 3 hangplanten weggeven.

Seasons

weekendtip

Mooiste tuinfoto’s in de Hortus Amsterdam

Van adembenemende landschappen tot indrukwekkende macro’s: winnaars en genomineerden van IGPOTY, ’s werelds grootste fotocompetitie op het gebied van tuin- en plantfotografie, exposeren in de Hortus Amsterdam.

Deze maand in Seasons

In dit nieuwe nummer verwelkomen we de herfst. Het seizoen met prachtige kleuren en heerlijke geuren. We genieten van mooie wandelingen over landgoederen, van gerechten met herfstoogst en maken het binnen weer extra gezellig. Ook verwelkomen we onze nieuwe columnisten en delen we bijzondere logeeradressen en reistips, zoals ‘törggelen’, een herfsttraditie in Zuid-Tirol waarbij na de oogst bij de buren wordt gegeten. Schuif aan!

Seasons
Seasons

logeertip

Overnachten in een hobbithuisje

Pal aan rivier de Ourthe, diep in de Ardennen, staan twintig unieke vakantiehuisjes. De een op hoge poten tussen de sparren, een ander knus weggestopt onder het herfstige bladerdak. Hier waan je je ver van de bewoonde wereld. Voor Seasons-lezers staat een verrassing klaar.

Seasons

tuintip

Nieuwe voorjaarsbloeiende bollen

Bloembollen kunnen nu de grond in. Verras je zelf en denk niet alleen aan sneeuwklokjes, krokussen en tulpen. Bollenexpert en groenontwerper Jacqueline van der Kloet tipt sterhyacint Scilla hyacinthoides ‘Blue Arrow’ en (blauwe) druifjes (Muscari) in zachtroze.

Seasons

wandeltip

Herfstwandelingen op landgoed Amelisweerd

Amelisweerd & Rhijnauwen vormen een prachtig gebied om te wandelen. Begin een mooie herfstwandeling bijvoorbeeld bij Theehuis Rhijnauwen, en kom onderweg kauwtjes, paddenstoelen, bessen en veel mooie herfstkleuren tegen. 

Seasons

aanbieding

Abonnement + agenda of kalender

Neem nu een abonnement op de tijdschriften Seasons, Roots, Vorsten of delicious. & krijg GRATIS een agenda of kalender. Wees er snel bij, want de actie is een groot succes en op = op!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer