CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Lees nu
Wraaklust

Nieuw van Saskia M.N. Oudshoorn: Wraaklust

Ook goede mensen maken foute beslissingen.

Keet de Beijl lijkt het eindelijk allemaal voor elkaar te hebben: ze is getrouwd met de succesvolle voetbaltrainer Sijmen Verlaat, ze woont in een prachtig huis, is mede-eigenaresse van een luxe kledingzaak en ze bezit een vakantiehuis op Ibiza. Haar perfecte leven komt abrupt ten einde wanneer Sijmen in zijn auto verongelukt. Het lijkt een noodlottig ongeval, totdat forensisch rechercheur Fedde Laakman een onderzoek begint. Plotseling is alles en iedereen verdacht. Ook Keet…


Benieuwd naar Wraaklust?
Lees hieronder de preview.

Preview Wraaklust

Het kleine rotseiland Es Vedrà is ongetwijfeld Ibiza’s meest gefoto- grafeerde plek. Het verlaten eiland, dat tot een aantal jaar geleden slechts door een stel geiten bevolkt werd, meet slechts 413 meter op het langste punt en ligt ongeveer tweeënhalve kilometer uit de kust, in de buurt van het natuurreservaat Cala d’Hort. Van oudsher zijn er veel verhalen over Es Vedrà. In de Odyssee van Homerus is de rots de thuishaven voor sirenen en zeenimfen die met hun gezang boten, zoals die van Odysseus, naar de klippen lokten, zodat ze vervolgens zonken. Volgens mythologische overlevering is de prinses Tanit, de godin van de vruchtbaarheid en de heilige moeder, later beschermheilige van het eiland, hier geboren. Er zouden tijdens volle maan rituelen gehouden worden waarbij offers aan haar werden gebracht. Andere bronnen vertellen weer dat Es Vedrà het topje is van het gezonken continent Atlantis.

Es Vedrà heeft volgens velen door de aanwezigheid van grote hoeveelheden metalen een sterk magnetisch veld. Er wordt gezegd dat het zelfs de op twee na meest magnetische plek ter wereld is. Alleen de Bermudadriehoek en de Noordpool zouden sterker zijn. Als je rondom het eiland vaart, kunnen je meetinstrumenten in de war raken en gevoelige mensen raken van slag. Er gaan zelfs geruchten dat Es Vedrà het punt is waar ufo’s vaak tevoorschijn komen. Is het een kwestie van geloven, iets wat de nuchtere mens onder ons nooit zal aannemen totdat hij of zij het zelf meegemaakt heeft, of heeft het eiland echt magische krachten...? De heilige Don Francisco Palau werd in de negentiende eeuw verbannen naar Ibiza. Hij roeide naar het eiland en trok zich in alle eenzaamheid terug op het rotseiland om te bidden en dicht bij God te zijn. Hij beweerde tijdens meditaties mystieke openbaringen te hebben ervaren met onaardse lichtwezens. Is dit echt waar?

Sijmen zei dat iedereen lichtwezens zou gaan zien en door zou draaien als je een week lang maar een paar druppeltjes water tot je neemt.

Maar Sijmen is er niet meer met zijn luchtige grapjes, zijn nuchterheid en joie de vivre. Hij kan me niet langer beschermen.

En nu word ik op Ibiza weer gedwongen om over leven en dood te beslissen.

Fragment uit Wraaklust
Bestel nu online of bij de boekhandel en lees snel verder

Lees verder

Wil je iedere maand een spannend boek ontvangen? Meld je aan voor De Crime Compagnie Club!

Onze clubleden ontvangen iedere maand de nieuwste Crime Compagnie thriller lang voordat deze bij de boekhandel verschijnt. Op deze manier heb je iedere maand een goed boek in huis, én met een flinke korting! 

Wraaklust was het clubboek van de maand augustus. 
Maar 1 woord voor dit boek… geweldig!! Zo jammer dat hij uit is, ik heb er echt van genoten. Nu vol spanning wachten op het volgende clubboek. Blij dat ik lid ben van deze super leuke club! - Sandra Knol- van Dasselaar

Ik heb Wraaklust uit, wat een geweldig spannend boek is dit zeg! Een geweldige auteur is Saskia. - Lex Klerks

Het clubboek van de maand september is net verstuurd naar onze ruim 600 clubleden. De auteur is een bekende naam voor onze lezers en ze heeft een heerlijke boek geschreven. We gaan samen het mysterie oplossen van een bijzondere verdwijning...

Wil je voortaan ook geen clubboek meer missen?
Meld je aan voor 1 oktober en ontvang de thriller Wraaklust van Saskia M.N. Oudshoorn cadeau. 

Meld je aan voor de club
Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2024 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.