Luister dan vanaf 27 juli naar Qmusic
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Online lezen    Afmelden
 
 
 
Win een jaar gratis autorijden

Bij Domien van Qmusic kun je in 10 seconden een jaar lang gratis rijden in een leaseauto winnen (uit ons Autolease-collectief). En… je krijgt ook nog eens een tankpas met €500 tegoed. Schrijf je in en wellicht horen wij je in de uitzending. Mocht je niet geselecteerd zijn, dan kun je altijd een auto leasen via ons collectief. Ben je alsnog een winnaar! 

Schrijf je in
Bekijk ons collectief
 
 
 

De beste tablets

Internetten of een film kijken? Met een tablet doe je dat lekker vanaf de bank of vanuit bed. Maar welke is nou het beste? Wij testen ze grondig.

 
Dit zijn de beste
 

Is je fiets verzekerd?

Gaat de fiets mee op vakantie? Check dan vooraf goed je reisverzekering. Want die dekt niet altijd alle schade bij diefstal of beschadiging.

 
Lees onze tips
 
 
Steun ons met een donatie
 

Dagelijks vechten we voor de verbetering en bescherming van je consumentenrechten. Is er een misstand? Dan komen we in actie. Vind jij het ook belangrijk dat wij dit blijven doen? Steun ons dan door te doneren.

We zijn blij met elk bedrag. 
Ja, ik doneer graag
 
 

Ziggo GO-app voor tv

De Ziggo GO TV-app biedt een handige, nieuwe manier om televisie te kijken. Vooral voor een tweede tv in huis. Je hoeft geen extra mediabox aan te schaffen of kabels te trekken.

 
Eerste indruk
 

Kopen of leasen?

We hebben de maandkosten vergeleken voor private lease en het zelf kopen van auto’s uit ons Autolease-collectief. Leasen is soms tot wel 25% goedkoper. Wat kost een auto per maand?

 
Onze berekeningen
 
 

Kijk, zo werkt ons Energiecollectief
 
 
 
Problemen met je vlucht?

Is je vlucht vertraagd of geannuleerd? Met de Vlucht Claim Service weet je snel of je in aanmerking komt voor compensatie. Die kan oplopen tot €600 per persoon.

Check je compensatie
 
 

Teruggestuurde producten

Bij steeds meer webwinkels kun je met korting producten bestellen die door andere kopers zijn teruggestuurd. Wij geven tips om te zorgen voor een goede deal.

 
Koop jij ze?
 

Schade aan vakantiehuisjes

Brand- en waterschade aan vakantiehuisjes in Nederland wordt niet door alle verzekeraars gedekt. Iets om op te letten dus. Heb je wel de juiste verzekering?

 
Praat mee
 
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van activiteiten van de Consumentenbond. © Consumentenbond 25 juli, 2020
Contact     070 - 445 45 45   -   Veelgestelde vragen   -   Webwinkel
Afmelden   -   Community   -   Privacy   -   Disclaimer   -   Gegevens wijzigen

Consumentenbond, Enthovenplein 1 's-Gravenhage, Zuid Holland, 2521 DA, NL © Consumentenbond 25 juli, 2020