En breid uw collectie verder uit…
knm logo
Een kijkke bij onze zuiderburen!
Bekijk en bestel

Geachte heer/mevrouw n Do,

Met onze prachtige Free a Girl uitgifte vorig jaar brachten we de allereerste Koninklijke Nederlandse Munt NFT uit: deze coincard is inmiddels volledig uitverkocht. En daar bleef het niet bij, want ook met onze recente Feyenoord penning in coincard bieden we een unieke en digitale extra aan!  


Wanneer u niet alleen deze, maar ook nieuwe NFT’s aan uw collectie wilt toevoegen, hebben wij nog meer in petto. Wist u dat u ook een nieuwe Belgische coincard kunt bestellen met NFT? Ter ere van het James Ensor Jaar is een unieke munt van 2,5 euro in coincard gelanceerd: mét gratis NFT. En wij kunnen alvast verklappen dat deze NFT’s wel heel bijzonder zijn…


Benieuwd naar meer van onze zuiderburen? Bij de Koninklijke Nederlandse Munt brachten we een coincard uit voor 75 jaar NAVO, in België is er een speciale 10 euromunt ’75 jaar NAVO’ in Zilver Proof gelanceerd. En om uw bijzondere 2 euro collectie compleet te maken, heeft u ook de mogelijkheid om de nieuwe België 2 euro ‘Strijd tegen Kanker’ aan te schaffen!

België 2 euromunt 2024 ‘Strijd tegen Kanker in België'
Bekijk en bestel
België 2 euromunt 2024 ‘EU Voorzitterschap’ BU
Bekijk en bestel
2,5 euromunt België 2024 ‘De Bij in België’ BU in coincard
Bekijk en bestel
België 2,5 euromunt 2024 ‘James Ensor Jaar’ BU in coincard
Bekijk en bestel
België Fleur de Coin Set 2024
Bekijk en bestel
België 10 euromunt ’75 jaar NAVO’ Zilver Proof in étui
Bekijk en bestel

Volg ons

Afmelden

© 2024 Koninklijke Nederlandse Munt

Privacy Statement 

Trustpilot reviews