CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

In de verlaten keuken van de groepsaccommodatie trekt Dani plagerig aan de band van zijn spijkerbroek. ‘Ga je mee?’ vraagt ze.
‘Ja,’ zegt Mick schor en hij hoopt maar dat ze niet aan zijn stem hoort hoe graag hij dat wil. ‘Waar wil je naartoe?’
‘Ik weet wel een plekje.’ Ze loopt voor hem uit en duwt de eerste deur van de gang open. Geschrokken kijkt hij over zijn schouder de hal in.
‘Ben je gek?’ fluistert hij. ‘Dit is de kamer van Leon!’ Ze rolt met haar ogen.
‘Wat wil je dan? Naar een slaapzaal?’
‘Eh, nee. Maar ik vind de kamer van een leraar nou ook niet echt relaxed. We kunnen toch wel iets beters verzinnen?’
‘Jij houdt toch zo van spanning, mister No Fear? Dus ik dacht: we maken er onze eigen challenge van.’ Ze bijt op haar lip en draait haar kettinkje een paar keer rond haar vinger. ‘Maar als je niet durft...’
Hij haalt zijn handen door zijn haar. Wat kan het hem ook schelen, deze kans krijgt hij misschien nooit meer. ‘Nee hoor, hier is eigenlijk wel best.’
Ze gaat op het bed zitten en slaat haar benen verleidelijk over elkaar. ‘Ik maak even een filmpje, oké?’
Een paar tellen is hij van zijn stuk gebracht. ‘Van de seks bedoel je?’
‘Ja,’ zegt ze onbewogen en ze trekt de rits van haar trainingsjasje zo ver naar beneden dat hij haar kanten beha kan zien. Om zich een houding te geven, trekt hij zijn hoody uit. Kan hij zeggen dat hij dat niet wil? Dan lacht ze hem natuurlijk uit, en hij wil ook niet overkomen als een preutse kleuter. ‘Goed,’ weet hij uiteindelijk uit te brengen. ‘Stuur je dat filmpje dan naar mij?’
Ze knikt en begint zich verder uit te kleden. Hij maakt zijn riem los en laat zijn broek met boxershort en al op de vloer zakken.
‘Je hebt toch wel condooms bij je, hè?’ vraagt ze als ze zijn erectie ziet. Haastig bukt hij zich om zijn portemonnee uit de kontzak van zijn broek te vissen. ‘Tuurlijk.’
Ze lacht onweerstaanbaar naar hem. ‘Kom dan maar gauw hier.’

‘Daan?’ vraagt hij, terwijl hij zijn boxershort weer aantrekt.
‘Ja?’ Huiverend trekt ze het laken over haar fantastische borsten.
‘Ik vind je leuk en ik eh... ik zou dit wel vaker willen doen.’
Ze fronst. ‘Maar je weet toch dat ik al iemand zie?’
‘Ik dacht dat die eikel had gezegd dat hij ermee wilde stoppen?’
Glimlachend pakt ze haar telefoon van het nachtkastje. ‘Ik denk dat hij wel van gedachten verandert als hij ziet wat hij mist.’
‘Wát?’ Mick draait zich met een ruk om. ‘Heb je ons daarom gefilmd? Om die ouwe lul jaloers te maken?’
‘Niet alleen daarom, natuurlijk,’ zegt ze met iets van medelijden in haar stem. ‘Ik vond het best wel lekker en zo, maar ik vind jongens van jouw leeftijd gewoon niet zo interessant. Dat weet je toch?’
Een kokende woede overspoelt hem: ze heeft hem gewoon keihard gebruikt. Opgefokt slaat hij met zijn vuist tegen de muur.
Dani zucht. ‘Sorry Mick, maar echt... Doe niet zo sneu.’ Ze rolt op haar zij en kijkt weer op haar telefoon.
In twee stappen is hij bij haar. ‘Zoek het lekker uit met je fucking daddy-issues, maar dat filmpje ga je dus mooi niet gebruiken!’ Hij grijpt naar haar arm.
Dani krabbelt half overeind. ‘Dat maak ik zelf wel uit!’
Vloekend trekt Mick haar aan één been naar zich toe, terwijl ze woest naar hem trapt.
‘Geef hier dat ding!’ Hij kruipt op het bed en probeert haar armen in bedwang te houden, maar Dani geeft zich niet makkelijk gewonnen. Met haar vrije hand duwt ze hem uit alle macht van zich af, terwijl ze de telefoon zo ver mogelijk bij hem vandaan houdt. Haar scherpe nagels dringen diep in de huid van zijn hals. Ze krabt hem verdomme helemaal open! Steeds harder drukt hij haar met zijn gewicht in het matras.
‘Stop, Mick,’ jammert ze hijgend. ‘Je doet me pijn!’

Wil je deze spannende thriller verder lezen?
Zet Schaduwkant van Sophie Wester nu op je e-reader.

Schaduwkant | Sophie Wester | 21,99 paperback 

Wat start als een onschuldig spel, loopt uit op een dodelijk drama
Sinds de dood van haar man voedt Ellen haar puberzoon Mick alleen op. Als docent en counselor op een middelbare school weet ze in theorie precies hoe ze met tieners moet omgaan, maar haar eigen zoon kan ze steeds slechter bereiken en ze is bang dat hij ontspoort. Wanneer ze als begeleider meegaat op Micks examenreis naar Texel, komt ze erachter dat hij verwikkeld is in een gevaarlijk spel. Als diezelfde week een van de leerlingen dood op een slaapzaal wordt aangetroffen en Mick verdwenen is, lijkt Ellens nachtmerrie compleet.

Lees nu Schaduwkant

Lees ook de andere thrillers van Sophie Wester

Een lege plek | Sophie Wester | 8,99 E-book
Arts Birgit gaat altijd tot het uiterste om haar cliënten te helpen met hun kinderwens. Maar deze keer gaat ze te ver…

Birgit Zilver is een succesvolle arts in haar eigen vruchtbaarheidskliniek. Wanneer haar ex-vriend Sander vraagt of ze hem en zijn vrouw Annabel wil helpen met hun kinderwens, is Birgit zo overrompeld dat ze toestemt. Kort daarna krijgt ze te maken met heftige bedreigingen en raakt ze de controle over haar leven kwijt. In een wanhopige poging om de regie weer terug te krijgen, maakt Birgit een grove inschattingsfout.

Lees nu Een lege plek

 
Moordende hitte | Sophie Wester | 8,99 E-book
Wanneer Annejet besluit om samen met haar buurvrouwen een belevingstuin te creëren, haalt ze zich meer op de hals dan ze ooit had kunnen bedenken. De samenwerking met haar beste vriendin Karin verloopt vanaf de start van het project stroef en hun wederzijdse frustraties broeien onder de oppervlakte. De komst van Katja, een aantrekkelijke nieuwe buurvrouw, zet alle verhoudingen op scherp. Als de temperatuur blijft stijgen en de hitte ondraaglijk wordt, komen de zorgvuldig bewaarde geheimen aan het licht en loopt alles gruwelijk uit de hand.
 
Lees nu Moordende hitte
Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2024 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.