Een magazine waar je vrolijk van wordt - De l eukste opbergideeën

2 years ago


Text only:

12 juli 2016
e-brief Roularta Media Group
Lifestyle e-tips Inhoud1.Individuele taaltraining met 20% zomerkorting2.Kan Trump een recessie veroorzaken?3.Een magazine waar je vrolijk van wordt!4.De leukste opbergideeën voor een opgeruimde woning5App van de maand ZenlyWebversie1 Individuele taaltraining met 20% zomerkorting Meer infoOngeacht of je nu wil communiceren met je internationale business partners, iets wil vragen aan een inwoner van het dorp waar je op vakantie bent of in een andere situatie iets moet zeggen - je hebt altijd wel iets te vertellen. En nu valt de taalbarrière weg. De Berlitz individuele taaltraining helpt je snel en betrouwbaar je doelstellingen te bereiken.
Profiteer voor 31 juli 2016 van de zomerkorting van 20% op lessen in het Engels, Frans, Nederlands, Duits, Spaans en Italiaans.Terug naar boven2 Kan Trump een recessie veroorzaken? Ontvang het rapportLees nu waar de beurs volgens ons naartoe gaat en waarom in het laatste rapport van het bedrijf van Forbes-columnist en vermogensbeheerder Ken Fisher. Bevat onderzoek, analyses en de laatste marktvooruitzichten. Mis het niet!
Klik hier voor uw gratis rapport!powered by Terug naar boven3 Een magazine waar je vrolijk van wordt! Ontvang het magazineWat dacht je ervan om dit weekend…. helemaal gelukkig te worden? Lekker even alles loslaten en intens van elk moment genieten. Eindelijk tijd voor jezelf, voor de kinderen, je partner, en met elkaar lachen, lol maken, eropuit trekken. Onze vrienden in Picardië hebben alle ingrediënten verzameld voor de heerlijkste weekendjes weg. Je vindt ze allemaal terug in hun gratis magazine: in totaal 76 pagina's inspiratie om ‘op zijn Frans’ te genieten van het leven en even helemaal weg te zijn op maar een paar uur van huis.
Meteen gratis abonneren kan hier powered by Terug naar boven4 De leukste opbergideeën voor een opgeruimde woning Ontvang het informatiedocumentHet is niet altijd makkelijk uw woning netjes opgeruimd te houden wanneer u heel wat spullen hebt en weinig tijd om alles bij te houden. Met deze tips hebt u toch steeds een netjes opgeruimde plek om in thuis te komen.
Lees meerTerug naar boven5 App van de maand: Zenly Vind altijd uw vrienden op een festival
Met de gratis app Zenly deelt u realtime uw locatie met uw vrienden. Ideaal als u elkaar niet vindt op een festival, kermis of andere grote evenementen. U ziet zelfs elkaars batterijniveau, zodat u weet wanneer er haast bij is om elkaar te vinden. Wie de app niet heeft, geeft u eenvoudig tijdelijk toegang tot uw locatie met een browserlink.
 Terug naar boven
Lifestyle e-tips is een product van Roularta Media Group
Adverteren                Privacy                Uitschrijven                WebsiteDeze mail is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com.

Trends.be

Categories: News
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019