Steek uw vrienden, familie of relaties een hart onder de riem met de Bilderberg cadeaucard en geef ons een steuntje in de rug
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Bestel nu
Geef een mooi vooruitzicht cadeau

Een mooi vooruitzicht houdt u op de been. Zeker nu. Daarom heeft Bilderberg een cadeaucard waarmee u vrienden, familie of relaties een hart onder de riem steekt. Bovendien geeft u hiermee ook ons een steuntje in de rug. Met deze card boekt u eenvoudig een overnachting, arrangement of culinair diner in één van onze hotels. Weten dat u straks kunt genieten van de natuur, het strand of de stad in een ambiance vol luxe, romantiek en wellness.
Wie wil dat nou niet?
Bestel nu
Onze cadeaucards
Bestel uw cadeaucard
Cadeaucard met waarde
€ 25 - € 500 
De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij 11 Bilderberg hotels, restaurants en Wellness Centres van Bilderberg. Elk bedrag tussen € 25 en € 500 is mogelijk.
Bestel uw cadeaucard
Bestel uw arrangement
CADEAU ARRANGEMENT
€ 109
Met het Bilderberg Cadeau Arrangement Voor Twee geniet u van een overnachting inclusief uitgebreid ontbijt en welkomstdrankje. Geldig bij 11 Bilderberg hotels.
Bestel uw arrangement
Bestel nu, boek later

  • Keuze uit overnachting met ontbijt of cadeaucard met vrije waarde
  • Makkelijk betalen via iDeal
  • 3 jaar geldig
  • Verstuur direct naar de ontvanger
  • Ontvang binnen 5 werkdagen in huis
Meer over de Bilderberg Cadeaucards
Onze hotels zijn tijdelijk gesloten
#stayhome
En maak uw huis voor even uw hotel

Op dit moment is gezond zijn en blijven het allerbelangrijkst, zowel voor onze gasten als voor onze medewerkers. We hebben daarom, met pijn in het hart, besloten om al onze hotels te sluiten t/m 31 mei 2020 (met uitzondering van Bilderberg Hotel Jan Luyken in Amsterdam).
Volg ons opFITinY